Soome popstaar Isac Elliot avaldas värske loo novembris ilmuvalt albumilt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isac Elliot Tallinnas enne live'i
Isac Elliot Tallinnas enne live'i Foto: Martin Ilustrumm

Isac Elliot- põhjamaine pop fenomen ja südametemurdja  annab 7. novembril välja oma kauaoodatud teise albumi «Follow Me». 10. novembrist saab ka nautida ta teist singlit «Tired Of Missing You» värskelt albumilt.

Viimase paari kuu vältel on Isac lindistanud vokaale albumi jaoks Helsingi, Stockholmi, Londoni ja Los Angelese stuudiotes.

Albumit aitasid luua sellised maailmatasemel produtsendid nagu RedOne, Rami Yacoub, MoZella and iSHi.

RedOne`il on varasemalt olnud au töötada selliste diivadega nagu Lady Gaga, Nicki Minaj, Jennifer Lopez ja Mariah Carey. RedOne kirjutas ka Isaci eelmise singli «Baby I», mis saavutas edu ka Eesti edetabelites.

Rami Yacoub koos Max Martiniga kirjutas mitmed Britney Spears`i hittlood nagu «Baby One More Time» ja «Oops I Did It Again». 

MoZella  oli kaasautor Miley Cyrus`i megahitile «Wrecking Ball».

iSHi kirjutas ja produtseeris Isaci uue singli «Tired Of Missing You», mis ilmus 10. oktoobril.

Foto: promo

Isac läheb peale uue albumi ilmumist ka tuurile, mis kannab nime «Save A Girl Tour». Esimene kontsert toimub 23. novembril Helsingis ja viimane 14. detsembril Norras. Isac tuleb tuuri raames ka 26. novembril Eestisse, kui esineb klubis Factory.

Piletid saadaval vaid Ticketpros.

Isac Elliot omab meeletult suurt fännibaasi, olles eriti populaarne Eestis, Norras ja Rootsis. Tema autogrammisessioonil Solarise keskuses käis tuhandeid fänne.

Lisaks tulevasele tuurile on Isac kutsutud esinema ka Teen Hoots festivalileBelgias ja Hollandis 25.-26. oktoobril. Teen Hoots on ülemaailmne bränd ja sotsiaalne fenomen, mis kutsub YouTube`i staare live-üritustele esinema.

Foto: Viktor Burkivski

Save A Girl Tour:

23.11 Helsingi, The Circus

26.11. Tallinn, Estonia

27.11. Tampere, Pakkahuone

28.11. Kuopio, Pohjantien koulu

29.11. Oulu, Superpark

30.11. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

5.12. Malmö, Kulturbolaget

6.12. Tukholma, Fryshuset -  Arenan

7.12. Göteborg, Trädgår’n

12.12. Stavanger, DnB Arena

13.12. Oslo, Oslo Spektrum

14.12. Bergen, Grieghallen

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles