GALERII! Uku Suviste võitis Massimos publiku südame

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügis on toonud restoran Massimo lavalaudadele kirkaima oktoobrikuise tähesaju. Läinud reedel said elava muusika austajad nautida etteastet Uku Suvistelt, kes lööb kaasa ka alanud hooaja menusaates «Su nägu kõlab tuttavalt».
 

 

«Oktoobris pakume klientidele võimalust igal nädalavahetusel õhtust süüa Eesti muusikamaailma paremiku laulude saatel,» lubab Massimo tegevjuht Raimo Laid. Restoranis pakutavale meeldivale kõhutäiele ning hingetoidule annab jumet veel seegi, et sisse pääseb täiesti tasuta.

 

Uku, kes on hetkel näosaate salvestamistele pühendunud, kinkis publikule laheda õhtu. Tema esituses kõlasid nii enda kui teiste muusikute tuntud lood. Uut singlit Uku küll ei esitlenud, kuid lubas, et küll tuleb seegi õige pea.

 

Populaarse laulja tegemised on praegu täis esinemisi, ettevalmistusi ja salvestamisi.«Praegune hooaeg ongi tihedamalt saatega seotud. Detsembrikuu toob endaga ka paar huvitavat jõuluprojekti, aga sellest juba siis, kui õige aeg käes,» lubas Uku Suviste.
 
«Saade võtab ikka oma jao aega ja ilmselt oleneb väga loost, kui palju koreograafiat, kui palju vokaalset õppimist ja muud sellist, sest ühe nädalaga vormi jõuda on päris raske. Aega peab jääma ka teisteks esinemisteks, proovi teeme enamasti päevasel ajal ja saade ise on ju pühapäeval.»

 

 

Kohal oli ka hiljuti Elu24 Live`i külastanud särtsakas lauljatar Merike Susi.

Oktoober toob Massimo lavale veel teisigi säravaid muusikuid. Olge valvel, sest Massimo üllatab!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles