Tiger Milk esitleb oktoobris Rock Cafes uut EPd «Free»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhindade gala 2013 Nokias.
Eva elektroonlist muusikat viljelevast trupist Tiger Milk
Eesti Muusikaauhindade gala 2013 Nokias. Eva elektroonlist muusikat viljelevast trupist Tiger Milk Foto: Viktor Burkivski

Tiger Milk annab 20. oktoobril välja uue EP pealkirjaga «Free». Uut muusikat esitleb bänd 24. oktoobril Rock Cafes, kus lisaks astuvad lavale Leslie Da Bass  ja Würffel. Piletid on saadaval Piletilevis.

Üks viimaste aastate tugevamaid nimesid Eesti elektroonilise muusika maastikul – Tiger Milk – on valmis saanud uhiuue EP, mis kannab pealkirja «Free». Plaadile on pandud kuus lugu, sealhulgas kuulajatele juba tuttavad «Don’t Tell Me» ning «Free». Uut ning ka vanemat loomingut esitab bänd 24. oktoobril Rock Cafes.

Tiger Milk sai alguse 2009. aastal kui DJ Meelis Meri ning produtsent ja trummar Ville Veering otsustasid koos muusikat tegema hakata. Praegu kuuluvad bändi koosseisu lisaks Merile ja Veeringule ka lauljatar Eva K. ja kitarrist Allar Tiigi.

Debüütalbum «Supernatural» ilmus aastal 2012 ning järgmise aasta alguses nopiti Eesti Muusikaauhindade jagamisel auhind aasta elektroonikaalbumi kategoorias.

«Uus EP on loomulikuks jätkuks kaks aastat tagasi ilmunud «Supenatural»-ile, sisaldades Tigerile iseloomulikult laia spektrit. Siit leiab nii «salm-refrään» tüüpi popmuusikat kui ka tumedama ja aeglasema minekuga radasid. Tundsime, et üks periood on ümber saamas ja tahtsime materjali n-ö süsteemist välja saada. Oleme ise lõpptulemusega väga rahul ja see on, arvestades meie seltskonna erinevaid muusikalisi taustu, igati äge saavutus,» räägib EPst Ville Veering.

Lisaks Tiger Milkile astuvad Rock Cafes 24. oktoobril lavale ka elektro-pop trio Würffel ning multitalent Leslie Da Bass. Piletid kontserdile on hinnaga alates 8 eurot müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles