Tanja ihukarvad tõusid Marju Läniku esituse peale püsti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Marju Länik
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Marju Länik Foto: TV3

TV3 suurshow «Su nägu kõlab tuttavalt» teises saates esitas Marju Länik Conchita Wursti laulu «Rise Like A Phoenix».

Andrus Vaarik: Sul, Marju, oli ikka eriti raske ülesanne. Teistel oli ikka selge, noh - ma olen mees, ma teen naist. Sa võisid täielikus segaduses olla - kes see on, keda ma teen? Täielik metaülesanne, mängida meest, kes tahab olla naine. Sa tulid sellest auga välja. Ma ei tea, kas sa olid vokaalselt täiuslik, aga see tunne, see fiiling ja sinu usk sellesse, et sa oled Conchita Wurst... Aitäh, Marju!

Olav Osolin: Mulle tundus see äärmiselt hästi laulduna. Ma ei ütleks, et mulle sellised monstrumid väga meeldivad, mulle meeldid sa tavalisena. Aga sellise lavakujuna olid sa muidugi super.

Tanja Mihhailova: Mulle väga etteaste meeldis. Sa olid väärikas, nagu Conchita laval on. Need üksikud käed, kuidas sa tõstsid neid õigel ajal. Väga meeldis nägu - väga väärikalt, külma närviga olid. Vokaalselt oli lugu väga kõva. Lugu iseenesest on väga ilus ka, nii et mul olid ihukarvakesed püsti. Ihukarvad on väga hea näitaja.

Laine Randjärv: Marju, siin on ilmselgelt tegemist fantastilise proffiga. Ma ei oskagi muud öelda, kui et selle loo sõnum, mis oli see, et ega te ju õieti ei tea, kes ma olen - ma olen fööniks, kes tõuseb tuhast. See sõnum oli võimsalt sees nii hääles, muusikas, olemuses, kogu selles esitus. Erakordselt väärikas punkt sellele saatele.

Marju Länik võitis saate ja ta annetas võidetud 1000 eurot Tartu Ülikooli Kliinikumi lastefondile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles