Uku Suviste tõestas, et joodeldamine on õpitav

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Uku Suviste
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Uku Suviste Foto: TV3

TV3 suurshow «Su nägu kõlab tuttavalt» teises saates esitas Uku Suviste Tarmo Pihlapi laulu «Alpi lauluke».

Tanja Mihhailova: See on üks asi, mida ma ei oska üldse teha, kuigi ma olen proovinud. Braavo! See oli nii hästi lauldud ja ootasin neid viimaseid kõrgemaid noote ja sa tegid need ära. See imelik lavaline liikumine, mis tal oli - õlad käisid, kulmud käisid ja imelik naeratus vahepeal - see oli kõik tehtud täpipealt. Lihtsalt super!

Laine Randjärv: Mina ju isegi mäletan, kuidas Tarmo Pihlap laulis ja sai isegi noore neiuna kontsertidel käidud. Meie muidugi lava ette näppu viskama ei läinud, vaid istusime viisakalt kontserdil ridades, kus pilet oli. Praegu tulid küll nostalgia ja nooruspõlvemeenutused peale. Fantastika on ikka see tehnika. Nagu Tarmo Pihlapi reinkarnatsioon on toimuma, sest ega meil neid joodeldajaid palju pole.

Andrus Vaarik: Ma imetlen, milline töömees sa oled. Sa polnud enne joodeldamist professionaalses plaanis proovinud. Sa pole mitte ainult andekas, vaid ka väga töökas.

Olav Osolin: Vokaalselt oli see perfektne. Mulle meeldis ka see lavaline minimalism, mis tolleaegset Eesti Televisiooni iseloomustas - tool, väike sirm, hall pintsak ja kitarr. Kõik see oli väga kaunis ja tõi toredad ajad meelde, mil joodeldamisega see lugu oli üle Eesti ikka väga cool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles