Mart Müürisepp näitas naiserollis kõrgemat pilotaaži

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Mart Müürisepp
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Mart Müürisepp Foto: TV3

TV3 suurshow «Su nägu kõlab tuttavalt» teises saates esitas Mart Müürisepp Nancy Sinatra laulu «These Boots Are Made For Walking».

Andrus Vaarik: See, mis sa praegu tegid, oli kõrgem pilotaaž! Selles mõttes, et ma ei tea, mis sa mõtlesid seal sees, aga su mõtlemine oli täiesti loetav. Ma ei tea, Nancy vaevalt midagi mõtles, ma ei tea, mis droogi all ta parajasti oli. Sa ei näidanud meile naist, vaid sa olid sina ise rollis. Mart ei kadunud ära ja... See sobis sulle kuidagi. See oli suurepärane.

Olav Osolin: Sa olid väga ahvatlev. See oli kõige seksikam moondunud naine, keda me oleme siin näinud. Sa vist panid Amanda Learile ära praegu. Selles mõttes olid väga adekvaatne ja 60ndate aastate hõngu tuli siit väga hästi. See oli just ühest küljest see naiivsus, mis tollal maad võttis, ja kogu see esitus ja intonatsiooni oli absoluutselt lummav. Super number!

Tanja Mihhailova: Ära kunagi tule minu kõrvale seelikuga, sul on väga ilusad jalad! See oli lihtsalt vapustav. Minu poolt selline kommentaar, et vau! Algusest lõpuni ei kadunud kordagi mul tunne, et ma vaatan tegelikult Nancy Sinatrat, kuigi sa laulsid natuke paremini. See, mis sa tegid karakterina... Ta esines niimoodi, et ta sada protsenti ei andnud, oli kogu aeg 40 protsendi peal. Kõik liigutused olid nii, et õppisin küll ära, aga ei viitsi väga liigutada. Tantsijad tegid kogu töö ära. Sa nii hästi hoidsid end vaos ja nii hästi tõmbasid selle 40 protsendi peale, et terve esituse vaatasin sind. See oli vapustav!

Vaata Mardi etteastet:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles