Pildid ja video: Luisa Värk tabas ära ürg-Kuslapi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Luisa Värk
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Luisa Värk Foto: TV3

TV3 suurshow «Su nägu kõlab tuttavalt» teises saates esitas Luisa Värk Voldemar Kuslapi laulu «Mustamäe valss».

Tanja Mihhailova: Nii, nagu meestel on raske naisi järgi teha, on naistel raske mehi järgi teha. Voldemar ongi selline tore, väärikas vanahärra, kes on laval väga siiras ja sõbralik. See naeratus ja soojus tuli ikka ilusti läbi. Hääle poolest kahjuks ma kuulsin Luisat palju. Eks see ongi raskevõitu. Ma saan sellest aru, sest ma laulsin ka mehi järgi ja oligi raske.

Andrus Vaarik: Sa olid väga tubli. Materjali vastupanu on muidugi tohutu, ega sa seda päris Kuslapi häält kätte ei saagi. Grimeerijate võimuses ei ole ka sind pikemaks venitada. Aga minu meelest sa tabasid selle ürg-Kuslapi ära, kes laulab Mustamäe korterist ja jätab mulje, et tal on tegelikult maailma muutev sõnum meile. See on kasulik igale estraadilauljale, sest need sõnad on tihtipeale nagu nad on. Mina uskusin küll, et see on Kuslap. Kuslap on daamide lemmik ja väga paljud tahaksid sellise väikese Kuslapi endale ridiküli panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles