Esimesed Mika fännid ootavad juba värava taga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 

Soome neiud Netta ja Laura (mõlemad 15) võtsid lauluväljaku värava taga platsi juba pool üksteist hommikul, kohe pärast laeva pealt tulekut.

Vantaast pärit neiud ütlevad, et pikk ootamine (Mika kontsert algab täna õhtul 9-10 paiku) ei valmista neile sugugi tüdimust ega väsimust. Netta sõnul lisab sarnane hästi varane kohaletulek hoopiski meeleolu õhtuseks kontserdiks. Täiemõõdulisteks Mika fännideks võib neide tõesti pidada, sest on nad käinud juba kolmel Mika tänavusel kontserdil: märtsis Stockholmis, mais Amsterdamis, eelmisel nädalal Helsingis ja nüüd siis siin. «Eesti on Soomele nii lähedal, et siia on lihtne tulla,» sõnab Laura. Netta lisab: «Kahe nädala pärast hakkab kool, praegu on vaba aeg.» Neiude teada on Soomest tulemas tänasele kontserdile päris palju fänne, ka loodavad neiud kohata Mika eesti fänne, Eestisse kontserdile tulid nad täna esimest korda.

 

Laura sõnul paelub teda Mika juures see rõõm, mis tema muusikas on. «Kõik need rõõmsad värvid videotes. Mika muusikast tekib alati rõõmus meeleolu, selles on selline hea minek («hyvä meno» - T.L.). Kontsertidel on kõik nii rõõmsad, see on nagu pidu,» räägib Laura. Neiudele meeldib ka see, et  Mika on inimesena hästi lahke fännide suhtes ja loob esinemiste ajal publikuga hea kontakti, vaatab inimestele otsa, räägib rahvaga juttu ning korraldab fännidega kohtumisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles