Carmen Pritson-Tamme avaldas lihtsa nipi ideaalse kehakaalu saavutamiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen Pritson-Tamme
Carmen Pritson-Tamme Foto: Ardo Kaljuvee

Saatejuht Carmen Pritson-Tamme, kes maadles aastaid liigse kehakaaluga, avaldas enda lihtsa nipi ideaalse kehakaalu saavutamiseks.

«Ma kaalusin 99 kilo, peaaegu sada. Nüüd kaalun 69 kilo. Kaalulangus on olnud nagu suur, aga see toimus kolme aasta jooksul,» ütles Carmen «Reporterile».

Kui esimesed 25 kilo sai Carmen maha tänu trennile ja toitumiskavade järgimisele, siis viimased kümme kilo kadusid hoopis teistmoodi ja ilma igasuguse trennita.

«Ma hakkasin sööma. Kui ma enne tegelesin kõiksugu paastude ja dieetidega ning läksin kõiksugu trendidega kaasa, siis viimane aasta olen söönud teadlikult ehk siis hakanud toituma nii, et ma tean, mida tohib süüa ja mida mitte. Liitusin figuurisõpradega, kes õpetasid mind toituma,» rääkis Carmen.

Carmen ei salga, et ta oli suur suhkrusõltlane, kuid nüüdseks on ta sõltuvusest lahti saanud.

«Sa pead selle magusa asendama millegagi, mis pakub sulle selle rahulduse. Minu jaoks on see tavaline kartul. Me pelgame kartulit ja arvame, et see teeb paksuks, aga tegelikult on ta hästi hea süsivesik, mis tekitab kiiresti täiskõhutunde. Sajast grammist piisab, aga sa jääd ellu ja ei lähe otsima magusat, sest su kõht on täis,» seletas ta.

Vaata pikemalt Reporter.ee videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles