Homme vallutavad Salme Kultuurikeskuse Liis Lemsalu ja Kaarel Kose

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salme Kultuurikeskuse vallutavad Liis Lemsalu, Monika Tuvi ja Kaarel Kose
Salme Kultuurikeskuse vallutavad Liis Lemsalu, Monika Tuvi ja Kaarel Kose Foto: JJ-Session

Homme algavad Salme Kultuurikeskuses tänavakultuurifestivali JJ-Street Baltic Session tantsuvõistluste eelvoorud, mille hulgast üks säravamaid saab olema show-kategooria!

Sel aastal astuvad JJ-Street Baltic Session show-kategoorias üles tantsutrupid nii Eestist kui välismaalt ning kunagi varem ei ole tantsukavade võistlus olnud nii põnev! Auhinnafond ainuüksi nimetatud kategoorias osalejatele ulatub 2500 euroni ning kindlasti on see lisaks aule ja kuulsusele üks väärt põhjusi pingutamaks finaali pääsemise nimel! Esmakordselt on sündmusel kohal ka mitmed üritusturundusfirmad, kes silmad salamahti lahti hoiavad ning uueks hooajaks tantsijate näitel endale koostööpartnereid otsivad!

Foto: JJ-Session

Suurejoonelise show-kategooria õhtujuhiks on sel aastal hip-hop muusikaga tihedalt seotud Kaarel Kose, kes hoiab positiivset energiat, särasilmseid nägusid ning mõnusaid inimesi koos terve sündmuse vältel! Lisaks säravale õhtujuhile on sel aastal aukartust äratav ka show-kategooria eelvoorude žürii, kuhu kuulub nii Eesti tuntud laulja Liis Lemsalu, originaalne tantsija ja treener Monika Tuvi, tantsukooli Semiir asutaja Semy Morgun ning laia kogemusega võimlemisklubi Piruett asutaja Mall Kalve! Nende valvsa pilgu all pääsevad edasi vaid kõige originaalsemad, tahtejõulisemad ja säravamad tantsijad!

JJ-Street Baltic Session Showcase World Match Off eelvoorudest pääsevad parimad edasi 12.oktoobril Nordea Kontserdimaja lavale, kus leiab aset tänavakultuurifestivali JJ-Street Baltic Session finaalsündmus! Loomulikult on show-kategooria vaid üks osa homme algavast tantsulahingust, mida lihtsalt peab oma silmaga nägema!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles