Gastronoomiline-meka! Restoran Francesco Sibio tähistas 3. sünnipäeva!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Gastronoomiline-meka ehk Itaalia restoran, Francesco Sibio tähistas oma 3. sünnipäeva ning presenteeris uut hõrgutavat menüüd!

Foto: Jelena Rudi

Tallinna kesklinna restoran Francesco Sibio on koht, kus glamuur põimub kvaliteediga.

Foto: Jelena Rudi

Sünnipäeva auks esitleti rõõmuga ka uue hooaja menüüd, mis on kokku saanud maailma parimatest ning värsketest toorainetest!

Kas olete kunagi söönud grillitud Šotimaa lõhefileed, mis on kasvanud metsikus looduses (Silver Scottish wild salmon) või sulavõi effektiga eriti pehme tekstuuriga Alaska musta tursafileed, imepehme värske Tai mangoga? Või hoopis Bluefin tuunikala tartar'i (SUPER SASHIMI), ehk kõige kõrgem standard. Näiteks tuunikala oli juba väga hinnatud Vana-Kreekas, sest sisaldab rohkelt valku, vitamiine - A, D, E ning Omega3 rasvhappeid. Ning lihaarmastajatele on maitseparadiisideks Ameerika must angus, Iirimaa lambakarree ning Prantsuse pärlkana (must faraon).

Foto: Jelena Rudi

Peakoka uue hooaja menüü inspiratsiooniks olid - kõrgeim kvaliteet, tervislikkus ning puhas toit, ehk madal küpsetusaeg säilitab kõrge toiteväärtuse.

Foto: Jelena Rudi

Musikaalse poolega esines armastatud laulja Ott Lepland ning õhtu naelaks oli 80'ndate hittbänd - Secret Service.

Foto: Jelena Rudi

Vaata meeleolukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles