Elu24 loosis piletid! DJ Spinn ja TASO toovad Tallinnasse Chicago omanäolise juke-muusika

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Spinn ja TASO toovad Tallinnasse Chicago omanäolise juke-muusika
DJ Spinn ja TASO toovad Tallinnasse Chicago omanäolise juke-muusika Foto: promo

Laupäeval, 18. oktoobril väisavad Tallinna lokaali HETK legendaarne DJ Spinn ja TASO. Elu24 loosis piletid vägevale peole lausa viiele inimest koos kaaslasega! Loe altpoolt, kes pääsevad tasuta eksistantsima!

DJ Spinni näol on tegemist Chicagost võrsunud omanäolise kohaliku ghetto house-muusika suurkujuga, kes peamiselt koos DJ Rashadiga aitas kaasa omaette muusikažanri kujunemisele.

Alates 2000. aastast on Chicago house-skeene kasvanud koolkonnaks, mis koondab stiili juke alla vanakooli jõulisuse segatuna uuema muusika energiliste emotsioonidega. Tema produtseeritud laulud ühes Rashadiga kujunesid aastatuhande vahetuse paiku Chicago muusika suurimaks ekspordiartikliks.

2007. aastal esitas Spinn oma muusikat ka Ameerika ühtedes suuremates telekanalites, BETi saates «106&Park» ning TBSi populaarses jutusaates «Ellen Degeneres Show».

Foto: promo

DJ Spinni ja samuti USAst pärit TASO ühise Euroopa tuuri raames pakuvad artistid elamusi nii juke’i, ghetto house’i, trapi kui techno maailmast. «Kõik, kes te arvate, et house-muusika on surnud, mõelge ümber, sest meiega näete, mis teid ees ootab,» iseloomustab Spinn enda muusikat ja ülesastumisi DJ-na.

Karismaatilised artistid toob Eestisse Pärnus populaarseks kujunenud üritustesari Eksistants, mis esmakordselt toimub Tallinnas. Lisaks DJ Spinnile ja TASOle loovad meeleolu Maarjamaa üks omanäolisemaid produtsente Firejose ja Küttekontori eestvedaja Matt Samuel Berlioz.

Üritus Facebookis.

Palju õnne! Kaaslasega tasuta peole saavad Einz Lake, Reit Reidla, Karmo Kalda , Martin Eelmaa ja Pent Varik! Head eksistantsimist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles