Mihkel Raud: Eestil pole luksust kedagi enda hulgast välistada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud
Mihkel Raud Foto: kooselu.ee

Saatejuht ja kirjanik Mihkel Raud ühines kuulsustega, kes räägivad veebilehel kooselu.ee avaldatud videotes, miks nende meelest on kooseluseadus Eestile vajalik.

«Nii väikesel rahval nagu Eesti rahvas lihtsalt ei ole luksust kedagi enda hulgast välistada. Iga inimene on meie jaoks absoluutselt eksistentsiaalse väärtusega. Seetõttu arvan ma, et kooseluseadus tuleb ilmtingimata vastu võtta, sest erinevalt kooseluseaduse vastastest, kes väidavad, et see mõjub kuidagi halvasti Eesti rahva kestvusele, arvan ma, et kui üldse miski Eesti rahva kestvusele halvasti hakkab mõjuma, siis on see see, kui seda seadust vastu ei võeta,» sõnas Raud.

«Me peame hoolitsema selle eest, et meie inimesed oleksid õnnelikud. Et neid, kes tahavad meie hulgas ja Eesti rahva liikmetena elada, oleks võimalikult palju, sest iga siit lahkunud, väljatõrjutud inimene on meie jaoks põhimõtteline kaotus,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles