Kerli endine plaadifirma Ultra Music salvestab Tallinnas Sandy Rivera muusikavideo

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandy Rivera
Sandy Rivera Foto: promo

Sel reedel salvestab klubis Privé Ultra Music plaadifirma alla kuuluv Sandy Rivera oma uue singli «Bang» muusikavideo. Ultra Music on Sony Music omanduses ning üks maailma suurimaid tantsumuusika plaadifirmasid, mille alla kuuluvad teisteseas Axwell, Calvin Harris, Benny Benassi, Deadmau5, Ferry Corsten ning alles mõne aja eest kuulus sinna sekka ka meie oma Kerli.

«Järgmisel esmaspäeval ilmub minu kõige uued singel nimega «Bang» plaadifirma Ultra Music alt – see on alati üks põnevaim aeg artisti jaoks!» teatab säravate silmadega Sandy Rivera.

«Tallinn on mulle juba südamelähedane olnud üle 5 aasta, Club Privé on minuarust üks parima auraga koht planeedil Maa! Ma saan siin mängida lugusid mis mujal võibolla ei töötaks nii hästi ja inimesed võtavad mind alati väga hästi vastu. Sellest tulenevalt oli loogiline, et just selles klubis tuleb salvestada ka minu uue singli video. Klubisse on oodatud kõik inimesed, kes ei pelga kaamerat ja tahavad minuga tantsides veeta hullumeelset ööd!»

Sel reedel toimub klubis Privé iga kuu teisel reedel asuv Cirque Le Privé üritus, mille märksõnadeks on erutav friikide tsirkus. Inspiratsiooniks on loomulikult tõeliselt legendaarsed Vibe üritused Tallinnas ning tänapäevased tehnoloogilised lahendused. Tänasel üritusel on üle 30ne esineja.

Lisaks Sandy Riverale valib muusikat DJ Merimell ning laval ja teistel klubi pindadel on üle 20ne friik-artisti.

Lisainfo Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles