Täna tekib Tallinna tänavatele enneolematu kunstinäitus

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna saab avalöögi suurejooneline tänavakunstisündmus JJ-Street Baltic Session Street Art Jam, kus isikupärased grafitikunstnikud nii Eestist kui välismaalt loovad Tallinna tänavatele seinapildid, mille näitust saab külastada kogu ülejäänud aasta!

 

 
Sel aastal joonistavad seintele 16 kunstnikku, teiste hulgas ülinimekad Smogk Venemaalt ja Hopare Prantsusmaalt, kusjuures viimase tööd on olnud üleval ka kuulsas Louvre’i muuseumis. Kui tavaliselt ei saa jälgida kunstiteose valmimise protsessi, siis Street Art Jam annab kõigile pealtvaatajatele võimaluse jälgida seinapiltide loomist otsast lõpuni! Huvitavaks muudab jälgimise kindlasti just see, et pintsli ja lõuendi asemel on kasutusel purgid, spray’d ja seinad!
 

 

 
Grafitikunstnike imeline kunst sünnib sel aastal Vääna 13 ja 13a seintel, kus juba täna, alates keskpäevast, saab näha loojaid, kes ei vannu alla ei vihmale ega tuulele! Lisaks neile seintele saab olema väga põnev jälgimine see, kui Eesti kunstnik TAF annab uue ilme Mustamäe sotsiaalkeskuse seintele! Veel üks põnev üllatus saab olema Prantsusmaa kunstniku Hopare’i poolt Telliskivi Loomelinnakus asuva restorani Lendav Taldrik seinale loodav pilt!
 
 

 

Paki toidumoon kaasa ja alusta põnevat teekonda üle Tallinna, et olla tunnistajaks ainulaadsele kunstisündmusele JJ-Street Baltic Session Sreet Art Jam! Iga päevaga muutuvad joonistused järjest pilkupüüdvamaks ning kogu sündmus kestab laupäevani! 
 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles