Kanal 2 uus tõsielusari «Telerahvas» näitab eestlasi telerite ees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21:30 startivas Kanal 2 uues lahedas tõsielusarjas «Telerahvas» näeme, mida Eesti televaatajad meie kodumaistest telesaadetest tegelikult arvavad.

 «Telerahvas» on soe ja vaimukas jäädvustus inimestest, kes koos pere või sõpradega Eesti telesaateid vaatavad. Saate meeskond jälgib neid nende enda kodudes, vabas ja loomulikus keskkonnas.

«Eesti inimene vaatab muljetavaldavalt palju televiisorit – keskmiselt 4 tundi päevas,» räägib saate produtsent Toomas Perli. «Ekraanil nähtav kütab kodudes vägagi tuliselt kirgi. «Telerahva» mõte ongi näidata otse ja ausalt, mida eestlane meie elust läbi televiisori arvab. Saates osalevad perekonnad oma arvamust välja öelda ei pelga ja see ongi selle saate suurim võlu. Julgen öelda, et on, mida oodata,» räägib Perli.

Igal nädalal toob «Telerahvas» vaatajateni möödunud nädalal televisioonist läbi käinud värsked ja aktuaalsed sündmused. «Praegu on vägagi tuliselt kirgi kütnud kooseluseaduse teema ja see saab ka meie esimeses saates läbi võetud. Teine suur fenomen, mis meie osalejaid hetkel väga võlub, on hittsari «Pilvede all». Väga lahe on kõrvalt jälgida, mida inimesed saadet vaadates omavahel räägivad. Kommenteerime esimeses saates ka venemaalaste tegemisi ja mitmeid muidki eelmise nädala telesündmuseid,» vihjab Perli.

Kanal 2 uus tõsielusari «Telerahvas» on eetris neljapäeviti kell 21:30, kohe pärast menusaadet «Laula mu laulu».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles