Gerard Depardieu kehakaal on aina kasvanud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Depardieu
Gerard Depardieu Foto: usmagazine.com

Prantsuse staaril Gerard Depardieul on praegu USAs Californias Surmaorus käsil uue filmi «La vallee de d`Amour» (Armuorg) võtted.

Kõmufotograafid tabasid 65-aastase näitleja nautimas kuuma päikest, kuid samas märgati, et ta kehakaal on suurenenud, edastab Spash News.

Hea toidu ja veini nautijana tuntud Depardieu ei häbenenud oma keha. Fotograafide sõnul oli Depardiue noorena seksikas ja sale, kuid nüüd näeb välja üsna groteskne.

Depardieu andis mõni aeg tagasi intervjuu väljaandele So Film, milles ta tunnistas, et joob palju alkoholi, kaasa arvatud veini.

«Ma ei oska juua nagu inimesed joovad. Joon 12 – 14 pudelit alkoholi päevas. Hommikul alustan šampanja ja õllega. Pärastlõunal aga kostitan end aniisiviinaga. Hiljem joon viina ja viskit,» teatas staar.

Depardieu sõnul kannatab ta organism palju alkoholi ning ta ei jää purju.

«Kui ka tekib uimasus, siis magan kümme minutit ning kõik on möödas. Võtan lonksu rose´d ja olen jälle kõbus,» teatas staar.

Depardieu tekitas ülemaailmse skandaali sellega, et kritiseeris Prantsusmaa valitsust ja riigi kõrgeid makse. Maksude tõttu kolis ta Belgiasse elama.

Lisaks on Depardieu Venemaa presidendi Vladimir Putini sõber ning tal on Venemaa kodakondsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles