KUUM! Legendaarne ööklubi BonBon avab üheks ööks taas oma uksed

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: BonBon
Üksteist aastat Tallinna ööklubide lipulaevaks olnud BonBon avab laupäeval, 11. oktoobril üheks ööks taas oma uksed. Üheks ainsaks ööks muutub Ööklubi Teater vanaks heaks BonBon'iks - kui toimub pidu «Ainult üheks ööks BonBon».
Foto: BonBon

 

Üheteistkümne tegutsemisaasta jooksul oli ööklubi BonBon tuhandete piduliste meelispaigaks, kus esinesid tippartistid nii Eestist kui ka välismaalt.

 

 

BonBon'ile omast hõngu aitavad Teatrisse tuua legendaarse klubi tuntud näod, eesotsas klubiomanik Andres Peetsiga.

 

 

«Tahan viimast korda teha peo, mis oleks justkui nostalgiline meenutus kõikidele vanadele BonBoni sõpradele. Teha üks korralik pidu vanadele semudele ja klientidele, kes enam võib-olla niipalju pidutsemas ei käi. Klubi Teater sobib selliseks ühekorseks BonBoni õhtuks ideaalset ja loodan paljusid vanu nägusid näha sellel laupäeval,» rääkis BonBoni omanik Andres Peets.

 

Peomeeleolu aitavad rikastada seksapiilsed meelelahutajad ja silmapaistvalt riietunud hurmurid. Peoloomi kisuvad külastajatest välja vana hea BobBoni muusikaga DJ-d Slam ja Peterson.

 

Ning tõelise vokaalse üllatuse kõigile külalistele toob võimas house'i diiva Cleo Stewart Londonist.

 

 

Selleks õhtuks otsi välja ka oma vana BonBon'i kaart, kuna sellel õhtul kehtib see ka Ööklubis Teater.
 
 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles