Justin Timberlake: oskan ma üldse laulda?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Timberlake
Justin Timberlake Foto: SCANPIX

«Olen ebakindel nii oma esinemis- kui lauluoskuse suhtes ja kriitika teeb mulle haiget,» tunnistab laulja Justin Timberlake (29) intervjuus Music Newsile.

12-aastaselt tuntuks saanud supertäht tunneb hoolimata suurepärasest karjäärist, et tema saavutused pole küllalt head, samuti valdab teda sageli ebakindlus. «Olen olnud sellel alal peaaegu kogu elu, kuid ilmselt tuleb mul jäädagi võitlema hirmusegaste tunnetega. Olen ebakindel,» avaldab Timberlake. Ta mainib, et õnneks on tal olnud võimalus koos töötada väga andekate inimestega, mainides ka kunagist osalust bändis N`Sync.

Timberlake'i hiljutistest tegemistest väärib märkimist hääle andmine praegu tehtavale animatsioonifilmile «Yogi-bear» (esilinastub USAs tänavu detsembris – T.L.), samuti käivad praegu filmi «Friends with Benefits» võtted, kus tema kaasstaariks on Mila Kunis. Komöödia jutustab sellest, kuidas suhted seniste sõprade vahel muutuvad keeruliseks, kui nad otsustavad üksteisele oma romantilisi tundeid avaldada.

 

Et mitte siinkohal piirduda laulja enda mõtetega, vaadakem allpool ühte Timberlake'i tuntuma loo «Sexy Back» videot; oskab ta siis laulda või ei?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles