TÄNA! Solarise aatriumis algab aasta ilusaim lahing!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÄNA! Solaris´e aatriumis algab aasta ilusaim lahing!
TÄNA! Solaris´e aatriumis algab aasta ilusaim lahing! Foto: JJ-Street Baltic Session
Juba täna kell 15.30 läheb lahti Solaris keskuse aatriumis aasta ilusaim lahing jumestus- ja soengukunstnike ning modellide vahel - JJ-Street Baltic Session tänavakultuurifestivali raames leiab juba teistkordselt aset ilupäev «Witness the Beauty».
Foto: JJ-Street Baltic Session
«Urban Beauty» teemalisel võistlusel osalevad neljaliikmelised meeskonnad üle Eesti ning sel aastal on oodata glamuursemaid ja fantaasiaküllasemaid üllatusi kui varem. Kaasaelajatel avaneb võimalus vaatemängulist mõõduvõttu kõrvalt jälgida ning saada ka ise häid nippe põnevatest tulemustest. Meeleolu loovad mõnus muusika ja kirju seltskond. 

 

Meeskonnad, kus võistlevad igas üks jumestaja, juuksur, mees- ning naismodell, saavad proovile panna oma oskused ja lennutada fantaasiat, millele piiranguid pole seatud. Hinnatakse loomingu originaalsust, kunstnike ja modellide esinemisoskust ning isikupära. Kohtuniketoolidel võtavad kohad sisse professionaalid Jane Ibrus, Aimi Etverk ning Ene Viksi. Kogu imeilusat õhtut juhib veelgi ilusam Elina Born!
 

 

 
Tule ja ela kaasa! Ilupäev «Witness the Beauty» on ideaalne, et vastu võtta nädala keskpaik. Korralik energiasüst on garanteeritud!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles