Lindsay Lohan pääses vanglast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Lindsay Lohan lasti vanglast välja, kuid ta ei ole veel vaba naine.

Los Angelese politsei pressiesindaja Steve Whitmore`i kinnitusel vabastati näitlejanna täna varahommikul kell 1.35 kohaliku aja järgi, kirjutab msnbc.msn.com.

Kohus määras Lohanile katseaja tingimuste rikkumise eest  esialgu 90-päevas vanglakaristuse, kuid lõpuks lühendati seda 14 päevale.

Staar peab nüüd läbima kolme kuu pikkuse narko- ja alkoholisõltlaste rehabilitatsiooni.

Lohani advokaat Shawn Chapman Holley ei soovinud staari vabastamist ja ta edaspidist elu kommenteerida.

Kohtuniku otsuse kohaselt peab Lohan rehabilitatsiooniga alustama kohe pärast vanglast vabanemist. Ka peab ta kohtule oma edusammudest või tagasilangusest teada andma.

Lohan hakkab sõltuvusravi saama Los Angeleses California ülikooli meditsiinikeskuses.

Lohani vanglas viibimine ning nüüdne sõltuvusravi lükkab ta mitmed projektid edasi, kaas arvatud ka peaosa mängimine USA pornostaari Linda Lovelace`i elust rääkivas filmis.

Lohani probleemid said alguse 2007. aastal kui ta tabati autoroolist alkoholijoobes. Siis sai ta kolm aastat tingimisi. Kuna ta rikkus katseaja tingimusi ning ei ilmunud sõltuvusravile, määras kohus talle sellel aastal reaalse vangistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles