Lauljatar Kerli naasis kodumaale läbipõlemisest taastuma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv vanavanemate pool Eestis
Kerli Kõiv vanavanemate pool Eestis Foto: Instagram

Lauljatar Kerli Kõivu rännakud on ta toonud taas kodumaale ning neiu viimasest Instagrami postitustest paistab, et Kerli rändab mälestuste radadel vanavanemate kodus.

«Esimene peatus minu rännakutel – vanavanemate kodu. Ma seadsin sisse oma stuudio tuppa, kus mu vanaisa, kes oli mu esimene lauluõpetaja, andis mulle elu esimese laulutunni. On õnnistus veeta nendega aega peale kümmet aastat eemalolekut,» kirjutab lauljatar Kerli oma Instagrami pildi all.

Kerli lisas, et teiste heakskiit tundub mõttetu ning kõik, millest ta praegu hoolib, on liikuda järgmisele tasemele ja sügavamale.

«Viimaks hoolitsen ma korralikult oma keha eest ning ei varasta aega unetundidelt või ei unusta süüa. Tegemist on kummaliste aegadega ja ma ei mäleta, et et asjad oleks nii palju ja nii varem kiiresti muutunud. On olnud väga raske, aga ma näen end juba teispool ning ma olen erutatud, mis minust saab järgmiseks. Olen endas aastate jooksul kasvatanud tänutunde inimeste abistamatuse vastu, mis on sundinud mind muutuma loominguliselt täiesti sõltumatuks.»

Kerli lisab, et ta küll salvestab ja visandab, aga ei sunni end millekski, nagu ta ka alati seda teinud on.

Lisaks saadab lauljatar oma fännidele ka armastust ja kõike, mida neil hetkel vaja.

Jälgime huviga su teekonda, Kerli!

Loading

First stop at my travels - my grandparents. I set up my studio in a room where my grandfather who was my first singing teacher gave me my first singing lessons ever. It's a blessing to finally spend some time with them after 10 years of being away and heart warming to come full circle like this. The bells and whistles have lost their shimmer in my eyes.. the accolades and outside approval seems meaningless and all I care about right now is getting next level real and going deeper. I'm finally taking proper care of my body and not stealing hours of sleep or forgetting to eat. It's a strange time as I don't remember changing this much this fast at any other time in my life. It has been really difficult but I see myself on the other side and I am excited for who I'm gonna be next. I have grown so grateful for the lack of help from people over the years which has forced me to become completely self sustainable when it comes to creating art. It feels nice to pack up and make stuff nomad style Like this. Been loving this in between space and although I'm recording and sketching visuals, I am not forcing anything right now the way I always have. Letting the muse come to me for the first time ever and feeling humbled to be able to make this choice and do what I love for a living. Love you, Moon Children and sending you lots of whatever you need the most! #MoonChild4Life

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles