TMZ: «Seitsmenda taeva» staar tunnistas üles lapsepilastamise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Collins
Stephen Collins Foto: SCANPIX

Telesarjast «Seitsmes taevas» («7th Heaven») tuntud näitleja Stephen Collins tunnistas väidetavalt üles lapsepilastamise.

Kõmusait TMZ sai enda kätte helisalvestise, millel saab kuulda, kuidas 67-aastane staar oma naisele Faye Grantile 2012. aastal oma teod üles tunnistas.

Collinsi ülestunnistus salvestati tema teadmata 2012. aastal koos Grantiga toimunud teraapiasessiooni ajal.

Californias on lubatud asitõendite kogumise käigus vestlusi salaja salvestada, kui isik on sooritanud võimaliku kuriteo.

Collins räägib salvestisel, et ta oli kontaktis mitme tüdruklapsega. Üks nendest oli tema esimese abikaasa New Yorgi sugulane, keda ta pilastas «paar korda», kui tüdruk oli 11-, 12- ja 13-aastane.

«Ühel korral toimus puudutus, kui panin tema käe oma peenisele,» ütleb Collins salvestisel ja kui temalt küsiti, kas see erutas teda, vastas mees: «Ei, tähendab, ei... Osaliselt, võibolla.» Tüdruk, kelle nime ei avalikustatud, teatas intsidendist võimudele 2012. aastal.

Teine Collinsi ohver oli tema Los Angelese naaber, kelle ees ta üritas aastaid hiljem vabandada. Kolmas naisterahvas on pärit New Yorgist ja ta oli ahistamise hetkel 12- kuni 13-aastane. Hetkel uurib asja New Yorgi politsei.

Collins kehastas aastatel 1996 kuni 2007 peredraamas «Seitsmes taevas» reverend Eric Camdenit. Tema 27 aastat kestnud abielu Grantiga lõppes 2012. aasta maikuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles