Publiku käitumine Tätte kontserdil tuli korraldajale üllatusena

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aarne Valmis
Aarne Valmis Foto: Peeter Langovits

Jaan Tätte kontserdituuri «Tuulevaiksel ööl» korraldaja Aarne Valmis tunnistab, et müüs reedesele Pirita kontserdile liiga palju pileteid.

Paljud külastajad tundsid end Pirita kloostrivaremetes toimunud kontserdil ülerahvastatuse tõttu ebamugavalt, ligi 200 inimest müüsid kohapeal pileti tagasi, sest ei mahtunud müüride vahele. «Inimesed eksivad, teevad valearvestusi. Ma müüsin pileteid Pirital riski peale, see oli minu viga. Ma ei osanud inimeste käitumist prognoosida, kuigi peaks oskama,» selgitab kontserdikorraldaja Valmis tänases Õhtulehes. Valmise hinnangul on samapalju rahvast – Õhtulehe hinnagul müüdi 3500 piletit -, olnud kloostrivaremetes varemgi ja ilma probleemideta.

Publiku käitumise all peab Valmis silmas seda, et ta oli arvanud, et Tätte publik on nõus kontserdipaigas püsti seisma, nagu mõnel rock-kontserdil. «Oleksin pidanud ette teadma, et inimesed võtavad istudes mitu korda suurema territooriumi. Kõik see on tagantjärele tarkus» märkis Valmis ja arvas, et valdav osa külastajatest jäi kontserdiga rahule.

Tuuri homne kontsert Viljandis on viidud üle Viljandi Lauluväljakule, kui algselt pidi see toimuma hoopis väiksemas kohas, Kaevumäel. Kes soovib asukoha muutusest tingituna pileteid tagasi müüa, saab seda teha Piletimaailma ja Piletilevi müügipunktides (välja arvatud Statoili teenindusjaamades) kuni 6. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles