Pildirida: täna 62-aastaseks saav Venemaa president on käinud iluoperatsioonidel?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaa president Vladimir Putin tähistab täna Siberi metsas olles oma 62. sünnipäeva.

Putin on teinud eduka karjääri KGB agendist presidendiks, kuid eriti tähtsad on 20 viimast aastat, edastab iltalehti.fi.

Alates presidendiks saamisest 2000. aastal on Putini ümber nii Venemaal kui läänes keerelnud jutud, et ta on käinud iluoperatsioonidel ning lasknud botox´it süstida.

1994. aastal sai Putin Peterburi aselinnapeaks. Poliitiline karjäär kulges väga edukalt ning Putin jõudis olla aasta ka Venemaa Föderaalse Julgeolekuteenistuse (FSB) juht.

Putinist sai Venemaa peaminister 1999. aastal, kuid ta ei saanud selles ametis pikalt olla. President Boris Jeltsin astus tervislikel põhjustel tagasi ning tegelik võim läks Putinile juba 1999. aasta lõpul.

Putini presidendiaeg kestis 2008. aastani, siis sai presidendiks Dmitri Medvedev. Putin jätkas Venemaa peaministrina.  

2012. aastal sai Putinist uuesti preesident ning ta on hoidnud Venemaa ohje oma raudsetes kätes.

Putini eraelu kohta on ka Venemaal väga vähe teada. Putin abiellus stjuardessina töötanud Ljudmilaga 1983. aastal. Nende 30 aastat kestunud abielu lõppes 2013. aastal.

Perre sündis kaks tütart – Maria ja Jekaterina, kelle kohta on sama vähe andmeid kui nende isa kohta. Väidetavalt elab Putini vanem tütar Maria Hollandis.

Venemaa meedia on Putinist loonud pildi kui suurest looduse ja loomade armastajast. Temast on avaldatud pildiseeriaid karmis looduses olles ning koos erinevate metsloomadega.

Putinil on kodus Kremlis mitu koera, kuid ta lemmikuks on labradori retriiver.

Huvitaval kombel ei levi Putini kohta eriti ka kuulujutte. Teda on nii abielu ajal kui ka pärast lahutust seostatud mitme avaliku elu kaunitariga, kuid seni ei ole need suhted kinnitust leidnud.

Putini vahanuku laadse näoilme üle on rahvusvahelises meedias juba pikka aega spekuleeritud. Eriti aga 2011. aastal, mil Putini nägu tundus kortsuvaba ja liikumatu.

Tuntud ilukirurgid kinnitasid siis üksteisevõidu, et Putinile on tehtud iluoperatsioone.

Samuti hakati võrdlema Putinist meedias avaldatud fotosid, millest osa pärinevad 20 aasta tagant.

Kui oma presidendiaja alguses oli Putinil üsna palju kortse, siis alates 2011. aastast on ta nägu aina siledamaks muutunud.

Venemaa ilukirurgid ei ole Putini iluoperatsioone kinnitanud ega ümber lükanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles