Legendaarse AC/DC uut rokkivat albumit saab juba eeltellida

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokkansambel AC/DC esinemas
Rokkansambel AC/DC esinemas Foto: SCANPIX

7. oktoober, 2014, New York, NY – Alates tänasest saab tellida AC/DC uue albumi «Rock or Bust» läbi nende kodulehe või digitaalsete edasimüüjate kaudu. Esimene singel «Play Ball» on koheselt saadav kõigile, kes tellivad albumi enne selle ametlikku ilmumist 11. novembril.

AC/DC annab fännidele väikese ülevaate plaadil olevatest lugudest (vaata nimekirja allpool) ja avaldab albumi kaanepildi.

Foto: promo

«Rock or Bust» albumi kaanel on kasutatud ebatraditsioonilist ja leidlikku kolmemõõtmelist lentikulaarset tehnikat, mis pildi liigutamisel tekitab mulje justkui bändi logo plahvataks. Seda efektset 3-D pilti saab juba näha bändi kodulehel ja see on olemas nii CD kui ka vinüüli puhul.

Foto: www.acdc.com

«Rock or Bust» võeti linti 2014. aasta kevadel Vancouveris, koos produtsendi Brendan O’Brien`i ja miksija Mike Fraser`iga. «Rock or Bust» on bändi esimene uut materjali sisaldav album kuue aasta jooksul. Eelmiseks albumiks oli ülimenukas «Black Ice», mis sisenes esikohana edetabelitesse 31 riigis ja on müünud ca 8 miljonit koopiat üle maailma.

«Rock or Bust» lugude nimekiri:

  1. Rock or Bust
  2. Play Ball
  3. Rock The Blues Away
  4. Miss Adventure
  5. Dogs of War
  6. Got Some Rock & Roll Thunder
  7. Hard Times
  8. Baptism By Fire
  9. Rock the House
  10.  Sweet Candy
  11.  Emission Control
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles