Näosaate «Demis Roussos» Uku Suviste hullutab fänne Massimos

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt, Uku Suviste
Su nägu kõlab tuttavalt, Uku Suviste Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eestimaa vallutanud kuldne sügis toob Tallinna Itaalia restorani Massimo lavalaudadele kirkaima oktoobrikuise tähesaju muusikute nooremast põlvkonnast ning juba eeloleval reedel saavad austajad nautida menusaate «Su nägu kõlab tuttavalt» uue hooaja avasaates Demis Roussoseks kehastunud Uku Suviste hõbedast lauluhäält.

Foto: Jelena Rudi

«Oktoobrikuus pakume klientidele võimalust igal nädalavahetusel õhtust süüa Eesti muusikamaailma paremiku laulude saatel,» lubab Massimo tegevjuht Raimo Laid. Restoranis pakutavale meeldivale kõhutäiele ning hingetoidule annab jumet veel seegi, et sisse pääseb täiesti tasuta.

Foto: TV3

Uue nädala algusest kohe salvestamisele pühendunud Uku kutsub oma fänne reedel Massimosse ja lubab lahedat õhtut. «Esitan oma lugusid ja ka paljusid teisi tuntud lugusid. Uut singlit ei plaani veel Massimos küll esitleda, küll aga tuleb see õige pea,» rääkis populaarne laulja.

Tema tegemised on praegu täis esinemisi, ettevalmistusi ja salvestamisi.

«Praegune hooaeg ongi tihedamalt näosaatega seotud. Detsembrikuu toob endaga ka paar huvitavat jõuluprojekti, aga sellest juba siis, kui õige aeg käes,» lubab Uku Suviste. «Saade võtab ikka oma jao aega ja ilmselt oleneb väga loost, kui palju koreograafiat, kui palju vokaalset õppimist ja muud sellist, sest ühe nädalaga vormi jõuda on päris raske. Aega peab jääma ka teisteks esinemisteks, proovi teeme enamasti päevasel ajal ja saade ise on ju pühapäeval.»

Foto: Karli Saul/SCANPIX

Oktoober toob Massimo lavale veel teisigi noori muusikuid, kes on Eestimaa inimestele tuttavaks ja armsaks saanud menusaadete «Eesti otsib superstaari» ja «Su nägu kõlab tuttavalt» kaudu. 17. oktoobril laulab oma kauneid lugusid särav Luisa Värk, kes pühapäevases näosaates oli kehastunud ansambli Cranberries zombilikuks lauljannaks Dolores O`Riordaniks.

Foto: Tiit Mõtus

24. oktoobril astub kuulajate ette lühikese ajaga rahva lemmikuks saanud Ott Lepland, kelle südameid võitvamaks rolliks näosaates oli Tõnis Mägi ja tema omamoodi hümniks kujunenud pisaraid vallandav «Koit».

Foto: Viktor Burkivski

Halloweeniõhtul jõuab Massimosse juba kaheksa aastat muusikamaastikul liigelnud Traffic.

Kõik need kontserdid on priid ega röövi rahakotist eurosentigi. Just Massimo restorani pakutav suurepärane võimalus saada parimate muusikapakkumiste osaliseks rahakotis mõrva tekitamata peaks nädalalõpuveetjad panema juba nüüd ja praegu broneerima laudu. Mõnisada kohta restoranisaalis tundub küll suure arvuna, kuid koha populaarsus võib tähendada seda, et hilinejad peavad end kirudes pikisilmi järgmist nädalavahetust ootama jääma.

Massimo itaaliapärane köök on sedavõrd paljulubav, et külastamise eel lausa peab kõhtu jätma piisavalt ruumi maitsvatele roogadele. Restorani peakokk Veiko Trakmann ütleb, et nende juures on külastajatele parima söömisnaudingu pakkumiseks pidevalt töös kogu meeskond.

Peakokk ise on tagaruumides tegutsev võlur, kes on pottide-pannidega juba lapsest saati sina peal ja ameti ühendanud kutsumusega ning tema võtab köögi töö kokku sõnadega: «Toitu tuleb valmistada armastusega, sest kokkamine on omaette kunst, mis peegeldab tegija emotsioone ja suhtumist!»

Itaalia köögile lisab tuttavat mekki see, et hõrgud maitsed on saavutatud peamiselt Eestimaa põldudel ja farmides kasvatatuga, veinipudeli avamine aga toob külastajani soojade maade viinamarjaväljade hõrgud aroomid. Kogu see nauditav kooslus ühineb Massimo vanade kiviseinte vahel ja võlvkaarte all.

Kui Massimo võiks rahvapäraselt lahti kirjutada, siis oktoobrikuiselt oleks märksõnadeks: kõrvupaitav muusika, keelt allaviiv toit, ägedalt lahe seltskond ja hubane ajaveetmiskoht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles