EKSKLUSIIV! Kuula Elephants From Neptune`i uut plaati!

Elu24.ee muusikatoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Elephants From Neptune, Jon Mikiver ja Robert Linna
Ansambel Elephants From Neptune, Jon Mikiver ja Robert Linna Foto: Martin Ilustrumm

Täna, 6. oktoobril on eksklusiivselt Postimehe ja Deezeri vahendusel võimalik kuulata maailmas aina rohkem kuulsust koguva kodumaise ja rokkiva ansambli Elephants From Neptune tuliuut albumit «Pressure & Pleasure», mille ilmusmiskuupäevaks on 13. oktoober.

Albumi «Pressure & Pleasure» jõuab poelettidele 13. oktoobril, kuid sul on võimalus seda kuulata juba täna Postimehe ja Deezeri vahendusel veebist.

Foto: Renee Altrov

Kodumaine Elephants From Neptune andis oma esimese kauamängiva välja 2012. aasta aprillis. 2013. aastal järgnesid kaks EP-d ning rahvusvaheline edu, kui bänd andis mitmeid esinemisi suurematel festivalidel ning Hollandis, Inglismaal ja Soomes.

Bändi teine täispikk album «Pressure & Pleasure» sündis koostöös andeka produtsendi Ago Teppandiga. 

Plaadi erinevates lugudes teevad kaasa bändi mitmed head sõbrad ja tuntud muusikud - Ewert Sundja ja Kristjan Kallas (Ewert and The Two Dragons), Johanna Eenma ja Mikk Simson (I Wear* Experiment, Iiris), Kostja Tsõbulevski (Iiris, Vaiko Eplik & Eliit), Marie Vaigla ja Jonas Kaarnamets (Frankie Animal) ning bändi solisti Robert Linna isa Ivo Linna (Rock Hotel).

Foto: Martin Ilustrumm

Deezer on üks maailma suurimatest muusika striimimise platvormidest, mis pakub täna kasutajatele ca 35 miljonit esitust. Muusikat leiab sealt seinast seina, nii levi- kui ka klassikalist muusikat.

Praktiliselt kõik sellised teenused võimaldavad kasutajal kuulata mingit osa oma valikust tasuta (sellisel juhul võivad kasutaja valikud olla piiratud, ta peab lugude vahele kuulama reklaame või edastatav striim on kehvema kvaliteediga) ning pakuvad ka tasulist premium-teenust (parem kvaliteet, reklaamivaba). Muusikat saab striimida veebirauseri ja/või äpi vahendusel.

Selgelt on tegu kõige kiiremini areneva muusikatööstuse haruga, millest loodetakse ka tööstusele päästerõngast. Selle aasta esimses pooles ülets USA-s striimingu käive plaadimüügi käibe. 

Siiski on striimingul ka oma varjukülg. Selleks, et näiteks Spotify-s reaalset raha teenida peab olema Radiohead või Muse. Väiksema fännibaasiga bändid jäävad nende teenuste vaates vaslapse ossa.
 

 

 
Seda toredam on Deezeri soov promoda läbi oma süsteemi uusi ja huvitavaid kohalikke bände ning nii sündis koostöö ka bändiga Elephants From Neptune.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles