Lauri Viikna: pereinimesed neid KOOS templeid ei pane...

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tivoli tuuri korraldaja Lauri Viikna.
Tivoli tuuri korraldaja Lauri Viikna. Foto: Hille Rokk / Pärnu Postimees

Juba üle tuhande eestimaalase on oma Facebooki profiilifotodel kasutusele võtnud  «KOOS» badge'i, et pöörata tähelepanu hetkel palju tormi veeklaasis tekitanud kooseluseadusele.

«KOOS» projektiga on liitunud ka paljud avaliku elu tegelased. Samas on rahulolematust taolise aktsiooni suhtes ilmutanud teiste seas muusik Emil Rutiku ja tsirkuseärimees Lauri Viikna.

Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Lauri Viikna: Mõned on siin küsinud, et mida see KOOS tempel tähendab?! Minu tähelepanek on, et enamus, kes neid KOOS templiga pilte üles panevad on üksikud või alles suhet otsivad inimesed. Tegelikult tahavad nemad ka kellegagi KOOS olla.  Pereinimesed neid templeid ei pane...

Juba homme on riigikogus kooseluseaduse teine lugemine ning kui see on läbitud, läheb seadus juba selle nädala neljapäeval kolmandale ehk viimasele lugemisele. Tõepoolest, vähe on Eestis olnud eelnõusid, mis oleksid meie rahva seas esile kutsunud selliseid tundepuhanguid nagu kooseluseadus või mida sina arvad?

Marco Marco Collection 2 - FULL Runway Show from Marco Marco on Vimeo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles