Kerli toetab kooseluseadust: see on inimõiguste, mitte poliitiliste vaadete küsimus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli toetab võrdõiguslikkust
Kerli toetab võrdõiguslikkust Foto: Kerli / Facebook

Lauljatar Kerli Kõiv avaldas Facebookis pöördumise eestlaste poole, teemaks kooseluseadus.

Kerli kirjutab:

«Kallid Eesti sõbrad,

Olen märganud meie kodumaal suurt elevust tekitavat diskussiooni võrdõiguslikkusest ja on kurb kuulda, et 60% meie ühiskonnast arvab ikka veel et homoabielude teema on poliitiliste vaadete ja mitte inimõiguste küsimus. Mina toetan armastust, sallivust ja võrdsust. Kui sinagi, laadi enda profiilipildile «koos» märk SIIT, et toetada kooseluseadust, mis pakub samasoolistele perekondadele seaduse kaitset võrdselt erisooliste paaridega. Üheskoos südamlikuma, sallivama ja armastavama ühiskonna poole!»

Kerli rõhutas samas kriitilisele fännile, et Eestis pole sugugi kõik halvasti.

«Mõnes mõttes Eesti on jälle väga sheff riik... Haridussüsteem toimib, tervisekaitse toimib. USAs sai üks sõber vähi ja pidi maksma 100 000 dollarit oma taskust, kuigi kindlustus oli olemas. USAs näiteks ei ole võimalik karjääri teha arsti või advokaadina, kui sul pole megarikkaid vanemaid, kes selle hariduse kinni papivad. Eestis, kui viitsid pingutada, saad endale tasuta hariduse jne. Igal pool omad head, omad vead,» märkis Kerli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles