Telereporter Üllar Luup: minu aastaid kestnud abielu abikaasa Emmiga on läbi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM06: KANAL 2 SÜNNIPÄEV :TALLINN, EESTI 07OCT.06
Üllar Luup
rp/Foto RAIGO PAJULA/POSTIMEES
TLMPM06: KANAL 2 SÜNNIPÄEV :TALLINN, EESTI 07OCT.06 Üllar Luup rp/Foto RAIGO PAJULA/POSTIMEES Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Telereporter Üllar Luupi (54) aastaid kestnud abielu abikaasa Emmiga (46) on läbi.

Foto: ANDRES TEISS/PM/SCANPIX BALTICS

Luup andis lahkuminekust teada Facebookis, kus mees kirjutab: «Head sõbrad ja lähedased, kelle olen saanud Emmi kaudu. Et ära hoida erinevaid kuulujutte ja vääritimõistmist, ütlen, et me Emmiga enam koos ei ela ja plaanis on lahutada. Mina olen sellest nädalast Lasnamäe poiss ja Emmi koos Elleniga jääb Sõlesse.»

Luup teatab ühtlasi sotsiaalmeedia vahendusel, et kui keegi naise kaudu saadud tuttavatest soovib teda lahkumineku tõttu oma sõpraderingist välja arvata, siis tuleks talle teada anda. «Põhjustest, miks nii läks, rääkima ei hakka,» lisab mees Facebookis.

Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Üllar on abielus olnud kolm korda. Esimene abielu kestis 13 aastat ja lõppes tänu mehe hoogsale seltsielule ja kõrvalhüpetele.  «Mu praegune naine ongi üks nendest kõrvalsuhetest. Praegu on selline vabasuhe. Abikaasa Emmi teab, missugune ma olen,» rääkis Üllar 2006. aastal Naistelehele.

Foto: ANDRES TEISS/PM/SCANPIX BALTICS

«Ega tema elu ole ka sile ja sirge olnud – tal on kolm last kolme erineva mehega,» räägib Üllar, kellel oli siis eelmistest suhetest neli last, Õhtulehe veergudel. «Kaks last esimese naisega, siis järgmisega üks ja üks on nii-öelda kõrvale juhtunud. Inimesega, kellega ei ole üldse koos olnud ega elanud.» 2008. aasta lõpus sündis Üllari ja Emmi perre ühine laps, tütar Ellen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles