Näosaate kohtunik Tanja Mihhailova avaldas enda jaoks kõige suuremad üllatajad ja andis osalejatele nõu

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» eellinastus, Tanja Mihhailova
«Su nägu kõlab tuttavalt» eellinastus, Tanja Mihhailova Foto: Viktor Burkivski

Juba sel pühapäeval alustab TV3s sügise suurim tele-show «Su nägu kõlab tuttavalt». Avasaates astuvad suurepäraste paroodianumbritega rahva ette kaheksa staari, keda teiste seas on kohtunikuna hindamas ka ise saates osalenud Tanja Mihhailova. Elu24 uuris, mida lauljatar kohtunikurollist arvab!

Praeguseks on näosaate kaks saadet salvestatud ja oled uudses rollis ning istud kohtunikupingis. Mis on Sinu emotsioonid pärast esimesi salvestusi?

Väga positiivsed. Paari inimesega ei olnud ma väga tuttav, ei olnud näinud neid ei laval ega laulja rollis ning on paar päris head üllatusmomenti. Saade on hästi positiivne ning saab ka naerda.

Mulle väga meeldivad igasugu teleprojektid ning mul on väga hea meel olla tagasi. Telesaate salvestamise lõhn ja melu, mis käib lava taga, on mulle väga südamelähedane.

Foto: TV3

Kumb on Sinu silmis raskem roll näosaates, kas kohtunikupingis istuda või ise osaleda?

See on nii ja naa. Osalejana oli ka palju raskeid momente, tegime palju proove ja üritasin anda oma parima. Lisaks oli vaja ka vahel neli tundi grimmis istuda. Meenub, kui kleebitud habet üritasin eemaldada nii, et liim ei tahtnud näolt maha tulla. Sai ikka närvitsetud ja vaadatud siis laval, kas tuleb välja või ei tule.

Kohtunikuna on teine asi. Näiteks mis õigusega ma kommenteerin näitlejat. Vahel sellistel momentidel on muidugi raske oma hinnangut anda ja arvamus on subjektiivne.

Muidugi saan ma ehk rohkem aru, mis laval toimub ja palju see kõik võtab artistilt aega ja energiat, et tantsukoreograafiat ära õppida ning samal ajal laulda ja tantsida.

Foto: Viktor Burkivski

Kas eelmised ja praegune hooaeg on kuidagi omavahel võrreldavad ka? Kas midagi on väga teistmoodi?

Praegu ei oska öelda küll, salvestatud on alles kaks saadet. Mäletan, et minu enda jaoks olid esimesed kaks saadet niiöelda kompamised. Ei saanud kohe aru, kuidas peaks käituma, kas rohkem parodeerima ja mis on õige lähenemisviis. Esimesed saated on alati sellised soendused. Mäletan, et jäin neis ilusti viimaseks. Tean väga hästi, mida artistid tunnevad, kui saavad vähe või palju punkte.

Kes osalejate seast on Sinu jaoks saates suurim üllataja?

Esimese saate põhjal kindlasti Kristel Aaslaid lauljana, tal on väga tugev hääl ja ma pole varem teda laulmas kuulnud. Samamoodi ka Mart Müürisepp.

Kindlasti ka Liis Lemsalu oma julgusega, sest superstaarisaates ta ei olnud väga selline. Ta on palju arenenud julguse ja tantsimise, koreograafia osa pealt. Alguses ehk jäi küll võhma väheks, aga eks see ole ka raske.

Igaüks andis midagi huvitavat minu jaoks juurde. Mul oli alguses raske ette kujutada, kuidas Marju Länik teeb erinevaid numbreid. Ma ei ole varem teda sellises rollis näinud. Näiteks mõned lauljad ja näitlejad osalevad muusikalides ja siis saab sellest tavaliselt aimu.

Kas sul on enda poolt alanud uueks hooajaks ka mõni nõuanne osalejatele kaasa anda?

Pidage vastu! Nautige, see on väga tore ja heategevuslik saade! Ehk on see üks kord elus, kui saad end näha habemega meest kehastamas või mehena karistamatult kontsadega mööda lava käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles