Sten-Erik Jantson avas vana klubi uues kuues

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti avas restorani- ja klubimaastikul ilma tegev STEN-ERIK JANTSON oma ööklubi CATHOUSE uues kohas, Tartu mnt.17.

Foto: Viktor Burkivski

Cathouse koosneb tegelikult kahest klubist, millest väiksem lahti igal reedel ja laupäeval ning Cathouse Concerthall vaid suuremate ürituste puhul.

Kui Elu24 seda kohta uudistamas käis, saime teada jutuajamisest Steniga, et kogu sisedisaini on andekas mees ise teostanud. Tuleb välja, et Sten-Erik on 12 aastat tagasi õppinud Soomes moedisaini.

Foto: Viktor Burkivski

Rõõmsalt rääkis ta, kuidas oli kogu kursuse peale ainus noormees ning kuidas neiud olid alati valmis lahkelt tema eest pooled õmblustööd ise ära tegema. Sellele vaatamata on ta aga kindel, et veel tänagi saaks ta vabalt hakkama peene õhtukleidi disainimise ja õmblemisega.

Foto: Viktor Burkivski

Kunagi oli tal ka kindel plaan hakata spordiriiete disaineriks, aga elu viis mehe  hoopiski showbusines´i alale ning peale seda on tema moega seonduv loominguline pool piirdunud pigem peresisese stilisti rolliga.

Foto: Viktor Burkivski

Samuti on Sten-Erik oma kodu kujundamisel olnud põhiline ideede autor. Ööklubi sisekujunduse teostus oli seega täiesti loomulik areng. Äsja toimus ka  disainifestival ja seega ka õige aeg teha Sten-Erikuga väike intervjuu just nendel teemadel.   

Vaata pildigaleriid ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles