Video! Ott Leplandi sõbrad paljastavad tema kõige humoorikama iseloomujoone

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laula mu laulu» teise hooaja osalejad: Kirsti Timmer ja Ott Lepland
«Laula mu laulu» teise hooaja osalejad: Kirsti Timmer ja Ott Lepland Foto: Tiit Mõtus

Täna õhtul kell 20 alustavale Kanal 2 menusaatele «Laula mu laulu» järgneb kell 21:30 meeleolukas järelsaade «Kuula mu laulu» Kanal 11 ekraanil. Avaosas on saatejuht Liina Randpere külalisteks Ott Leplandi lähemad sõbrad.

Tänase õhtu staariks on Ott Lepland, kelle lugusid laulavad omas võtmes teised Kanal 2 saate «Laula mu laulu» staarid. Kanal 11 järelsaates on aga külas Oti lähimad sõbrad – Põhja-Tallinna liige Eric Kammiste, tunnustatud kokteilimeister Heinar Õispuu ning raadio saatejuht Andres Puusepp.

Külalistel on Oti kohta paljastada mitmeid huvitavaid ja naljakaid seiku. Samuti annavad nad oma kommentaari kuuldud uusversioonidele Oti lauludest, mis nii mõnelgi juhul on väga üllatavad just neile, kes tema repertuaariga lähemalt on kokku puutunud.

«Kuula mu laulu» on eetris alates tänasest igal neljapäeval kell 21:30 Kanal 11-s, kohe pärast Kanal 2 saadet «Laula mu laulu».

Vaata lõiku tänasest saatest, kui Ott Leplandi sõbrad paljastavad tema kõige humoorikama iseloomujoone, mis on põhjustanud mitmeid meenutamist väärivaid seiku. Nimelt pakub palju nalja Oti hajameelsus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles