«Laula mu laulu» tänases avasaates naerutavad ja liigutavad Ott Leplandi hittide uusversioonid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laula mu laulu» teise hooaja osalejad
«Laula mu laulu» teise hooaja osalejad Foto: Allan Leppikson

Juba täna kell 20 stardib Kanal 2s südamliku menusaate «Laula mu laulu» uus hooaeg! Avasaade on pühendatud Ott Leplandile. Tema hittide põnevaid uusversioone kuuleme Tõnis Mägi, Birgit Õigemeele, Jaagup Kreemi, Lea Dali Lioni (end. Liitmaa), Eda-Ines Etti ja Jarek Kasari ehk Chalice’i esituses.

Seitse armastatud Eesti muusikut kolivad taas nädalaks ühe katuse alla, et koos musitseerida ja üksteist nii inimeste kui muusikutena paremini tundma õppida. Tänase saate «peremees» on Ott Lepland, kelle laulude uusversioonid panevad seltskonna nii naerust lõkerdama kui ka tundeliigutusest tarduma...

Ott Lepland on üks võimsama vokaaliga Eesti lauljaid, kes vaid mõne aastaga laulnud end meie popmuusika ajalukku ja rahva südamesse. Saates räägib Ott avameelselt oma lapsepõlvest, usust ja sellest, kuidas Eestis muusikuna läbi lüüa ning kuidas eduga kaasneva kriitikaga hakkama saada.

Foto: Kanal 2

 «Laula mu laulu» on Kanal 2 eetris alates tänasest neljapäeviti kell 20:00.

«Kuula mu laulu» on Kanal 11 eetris kell 22:30, kohe pärast Kanal 2 «Laula mu laulu» lõppu.

Kohe pärast Kanal 2 saate lõppu kell 22:30 näeb aga Kanal 11 ekraanil meeleolukat järelsaadet «Kuula mu laulu».

Avaosas on saatejuht Liina Randpere külalisteks Ott Leplandi lähemad sõbrad - Põhja-Tallinna liige Eric Kammiste, tunnustatud kokteilimeister Heinar Õispuu ning raadio saatejuht Andres Puusepp.

Sõbralikus vestlusringis kuuleme külaliste kaudu Oti kohta mitmeid põnevaid seiku ning seda, milline on Ott avalikkuse tähelepanu alt väljas, oma sõprade seltskonnas. Näiteks saame teada tema kõige tüüpilisema iseloomujoone, mis kõlas kõigi kolme sõbra poolt kui ühest suust ja mis on põhjustanud mitmeid meenutamist väärivaid humoorikaid seiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles