Club Privé toob Londonist bassivõlurid Drumsound & Bassline Smith

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlaste poolt armastatud Londoni bassivõlurid Drumsound & Bassline Smith
Eestlaste poolt armastatud Londoni bassivõlurid Drumsound & Bassline Smith Foto: promo

Club Privé toob sel reedel üritusele WTF! eestlaste poolt armastatud Londoni bassivõlurid Drumsound & Bassline Smith. Lisaks saabub Tallinnasse ka DJ SS, kes tähistab oma 25nda artisti/DJ aasta täitumist.

«Drumsound & Bassline Smith on täna ühed populaarseimad drum’n’bass muusikud, seda näitab ka nende youtube’s olevate lugude vaadatavus – enamusel on üle miljoni ning mõnel lausa ligi kaks miljonit vaatamist,» kiidab peaesinejat WTF! resident-DJ Shromik.

Produtsentide trio Drumsound & Bassline Smith’ita (Andy Wright, Benjamin Wiggett ja Simon Bassline Smith) ei oleks Drum’n’bass muusika selline nagu ta on täna. Kolm meest on koos muusikat teinud juba aastast 1998. Simon Bassline Smith on ikoon D&B muusikas juba 80ndatest.

2009. aastal väljastati oma plaadifirma Technique Recordsi kümnenda aastapäeva puhul kauamängiv, mis sisaldas hitte ‘Can You Feel It’ Clap Your Hands’ ja ‘Law Of The Jungle’ 2011. aastal remiksisid mehed DJ Fresh’i lugu ‘Louder’ ning lasid välja kaks singlit ‘Freak’ ja megahitt ‘Close’.

WTF! toob erinevate muusikastiilidega iga kuu esimesel reedel publiku ette parimad pärlid ja aktuaalseid esinejad kõikidest žanritest. WTF! on vabadus teha kõike seda mis meile ja teile meeldib, olgu siis teemaks d&b, techno, deep house, dubstep või samba! Peaasi, et käed on püsti ja pidu käib!

Lisaks peaesinejatele astuvad alati WTF! üritusel muusikat valima ka DJ SS ning residendid DJ Shromik ning DJ Firejosé. Klubi uksed avatakse südaööl.

Lisainfo Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles