Kuum pidu! Sürreaalselt võrgutav freakshow hullutab klubis Teater

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Teater pidas meeletu 3. sünnipäeva
Klubi Teater pidas meeletu 3. sünnipäeva Foto: Klubi Teater

Imetlusväärne etendus! Klubi Teater kutsub kõiki totaalsele freak-show'le, mis  leiab aset sellel reedel, 3.oktoobril klubis Teater, kui privaatklubi Taboo kolib kogu peoga ööklubisse Teater.

Klubi Teatri lavad vallutavad seksikad võrgutavad friigid. Üheks ööks loobume normaalsusest ja ilust ning viime pöörasuse järgmisele tasandile ning toome friigid, kaunitarid ja koletised rahva sekka!

See tähendab, et pidulistele korraldatakse eriti hirmuäratavalt kuum, kuid samas vallatu ja naljakas vaatemäng, mille keskel nautida mõnusat pidu koos hea muusika ja kaunite inimestega.

Räpane glamuur, kole ilu, valus õrnus – kõik see sürreaalsus ootab klubi Teater külalisi juba sellel reedel!

Ööklubi Taboo, mis juba üle aasta on toonud oma külalistele mõnusat tabudevaba õhkkonda ja nihutanud meid kammitsevaid piire, et oleks võimalus ennastunustavalt ja segamatult lõõgastuda, vallutab üheks ööks Klubi Teatri.

Taboodest prii atmosfäär, ennenägematu show ja artistid, kelle jaoks kaovad piirid sellel meeletul ööl!

Lugejate vahel loositakse välja 2 VIP-piletit reedesele peole. Piletite võitmiseks kirjuta aadressile anna@klubiteater.ee lause «Osalen Freakshow piletiloosis». VIP-piletite võitjad selguvad reedel kell 20.00

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles