Brit Floydi kontsert Nordea Kontserdimajas on välja müüdud

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brit Floydi live-esinemisi peetakse tänapäeval maailma parimaks Pink Floydi loomingule pühendatud tribuutshowks.
Brit Floydi live-esinemisi peetakse tänapäeval maailma parimaks Pink Floydi loomingule pühendatud tribuutshowks. Foto: promo

Sellel laupäeval, 4. oktoobril Nokia Kontserdimajas esineva Inglismaa ansambli Brit Floyd kontsert on välja müüdud.

Brit Floydi live-esinemisi peetakse tänapäeval maailma parimaks Pink Floydi loomingule pühendatud tribuutshowks. Tallinna kontserdi raames kõlavad palad kõigilt neljateistkümnelt Pink Floydi stuudioalbumilt aastatest 1967-1994.

Foto: promo

Brit Floydi uus kolmetunnine show maailmaturnee «Discovery World Tour 2014» raames on kronoloogiline muusikaseiklus läbi Pink Floydi karjääri ja kultusansambli ulatusliku muusikakataloogi. Musikaalselt täiuslik ja visuaalselt võimas, sisaldab show Pink Floydi muusikat alates 60ndate psühhedeelset poppi täis albumist «The Piper At The Gates Of Dawn» kuni 90ndate «The Division Bell» kauamängivani. Brit Floydi esinemist saadavad originaalvideod koos spetsiaalselt uue kava jaoks loodud animatsioonidega, mis on innustust saanud Storm Thorgersoni käe alt valminud ajatutest Pink Floydi plaadiümbristest. Lavakujunduse ning valgus- ja lasershow üheks põhielemendiks on Pink Floydi kaubamärgiks saanud suur võlvikaar.

Foto: promo

Brit Floydi muusikalise juhi, laulja ja kitarristi Damian Darlingtoni sõnul pöörab bänd üksikasjalikult tähelepanu kõikidele pisidetailidele, taasluues igat nüanssi igast mõistatuslikust Floydilikust hetkest - ning seda nii muusikaliselt kui ka visuaalselt. «Meie uus  show on detailides äärmiselt täpne. Enda esinemistega tähistame ja avaldame austust David Gilmouri, Roger Watersi, Rick Wrighti, Nick Masoni ja Syd Barretti poolt loodud muusikale, esitledes nii Pink Floydi austajate kõiki lemmikpalasid kui ka mõned vähemtuntud pärlid muusikaajaloo ühe kõige väljapaistvama bändi karjäärist. Igale fännile tuttavad palad kõlavad meie esitluses värskelt ja laitmatult.»

Sellel laupäeval, 4. oktoobril avab Nordea Kontserdimaja uksed kell 18:00, kontsert algab 19:00.

Kohapeal pileteid ei müüda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles