Trummi ja bassi virtuoos Utah Jazz esitleb koos BCeega reedel Sinilinnus oma uut albumit «Portfolio»

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel reedel, 3. oktoobril toimub Sinilinnus sündmus sarjast Tjuun In, kus esinevad kaks väliskülalist Suur-Britanniast, BCee ja Utah Jazz. Viimane esitleb peol ka oma viimast albumit «Portfolio». Kodumaistest djdest mängivad kahes saalis plaate Slammin, Qba, L.Eazy, JaanJaago ning Philgood. Visuaalide eest hoolitseb VJ Teng.

Utah Jazz on Inglise trummi ja bassi dj ning produtsent, kes on selle stiili meloodilisema poole üks suurkujusid. Temalt ilmunud neli albumit, «Its A Jazz Thing», «Vintage», «Groove Therapy» ja viimane, äsja saabunud «Portfolio», on saanud palju positiivset tagasisidet ning kiidusõnu.

Foto: promo

Utah Jazz on lisaks sooloprojektidele teinud kaastööd ka legendidega nagu Alex Reece, Wax Doctor ja Drumajik ning otse loomulikult oma loomingu eest ka auhinnatud. Tema viimane album «Portfolio» valiti juulikuu Mixmagi «Album of The Month» kohale.

BCee on Spearhead plaadifirma omanik, alustas plaadimängimist juba 1995. aastal ning jõudis trummi ja bassi juurde kuus aastat hiljem. Oma sõbra Kubikuga lõid nad 2002.a Rubik plaadifirma, mis tegutses mõned aastat. Lomaxiga hakkas BCee muusikat tegema kolm aastat hiljem, koostööst sündis üle 30 loo.

Foto: promo

BCeelt on ilmunud kaks albumit «Beat The System» ja «Lost & Found». Ta on teinud ka palju remixe (nt autoritele Jakwob, Stretch & Vern, Seba, Hybrid Minds, Camo & Krooked jt) ning tema diskograafiasse kuulub üle 65 loo.

Tjuun In on Raadio 2 õhtuse vööndi raadiosaade ja pidudesari, mida juhib Eesti trummi ja bassi kuldne trio Qba, To-Sha ja L.Eazy. Kahetunnine raadiošõu on R2 eetris reedeti kell 22:00-00:00 tuues kuulajateni laia spektri drum’n’bass muusikastiilist. Tjuun In’i väisavad ka külalisdjd nii meilt kui mujalt. Novembris tähistab pidudesari Tjuun In oma 15. sünnipäeva.

Foto: promo

3. oktoobri Tjuun In peol esinevad kahes saalis: BCee (UK), Utah Jazz (UK), Slammin, Qba, L.Eazy, JaanJaago ning Dr.Philgood. Visuaale teeb Teng.

Pilet enne südaööd 7, hiljem 10 euri

Uksed avatud kell 23:00

Sinilind asub Uus tn 3

Utah Jazzi «medalid»

2008 - It's A Jazz Thing (V Recordings LP) - Mixmag Top 50 Albums of 2008

2008 - It's A Jazz Thing (V Recordings LP) - DJ Mag Top 50 Albums of 2008

2008 - Back In Time (Liquid V 12”) - Mixmag Top 100 Singles of 2008

2009 - Leap Of Faith (Good Looking Records) - iDJ 10/10 Single Of The Month

2009 - Utah Jazz Nominated For «Best DJ» - UK Drum & Bass Awards

2009 - 'It's A Jazz Thing' Nominated For «Best Album» - UK Drum & Bass Awards

2010 - ‘Utah Jazz Presents Vintage’ LP - Independent Newspaper Dance Album Of The Week

2010 - ‘Utah Jazz Presents Vintage’ LP - iDJ Album Of The Month

2010 - ‘Utah Jazz Presents Vintage’ LP - Knowledge Mag Top 10 LPs of the Year

2010 - ‘Utah Jazz – Take No More’ - DJ Mag Single of the Month

2014 - «Portfolio» - Mixmag Album of The Month (July)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles