Eksperiment: Tallinnas leiab lõbutüdruku 20 minutiga

Edgar Gergel
, limon.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teenust pakkuv prostituut.
Teenust pakkuv prostituut. Foto: EPA / Scanpix

Tänases Postimehes ilmus lugu, milles sotsiaalministeeriumi sõnul on tänavu kasvanud korterbordellide arv ning selle valguses uuris rus.postimees.ee kui keeruline on Tallinnas lõbutüdruku leidmine.

Allpool ongi vene portaali Limon.ee toimetaja Edgari eksperiment:

Foto: Reuters

Jana, Alina, Julia, Snežanna, Olga, Leila, Helen, Katja, Natalja – Eesti erootikaportaalides kohtab igasuguste nimedega naisterahvaid. Ja sel ajal, kui sotsiaalministeerium lööb hädakella, et korteribordellide ja massaažisalongide arv on aastaga kahekordistunud, on erootikasaidid täis kõikvõimalikke kuulutusi. Otsustasime proovida, kui lihtne on nende kaudu leida sekspartnerit.

Foto: SCANPIX

Internetis jätkub armupreestrinnasid ka kõige nõudlikumatele klientidele.

Väljend «Armastus ei küsi vanust» peab praegusel juhul täielikult paika. Naised alates 18. eluaastast kuni pensionieani pakuvad nii erootilist massaaži kui igat sorti seksi, reeglina oma kodus. Need daamid on enamasti vabad ja valmis rahuldama meeste seksuaalseid vajadusi kasvõi kohe, kui leidub raha, julgust ja tahtmist.

Foto: Caro / Scanpix

Hirmuvärinaga helistan esimesele neiule, veebilehe andmetel on ta 22-aastane. Telefonile vastab veidi unine või külmetunud hääl. Neiu nimega Katja ütleb kohe, et tunneb ennast momendil veidi halvasti ja soovitab helistada hiljem.

Teisele kõnele vastab pärast pikka ja närvesöövat ootamist meeldiv naisehääl. Naine nimetab ennast Janaks, internet ütleb tema vanuseks 33 aastat. Tunnen huvi, mida ta võib teha mehega 15 minuti jooksul, sest ta pakub ka sellist teenust. Selgub, et selle aja sisse mahuvad klassikaline ja oraalseks. See teenus maksab 25 eurot.

Foto: TopFoto/SCANPIX

Kõige hämmastavam oli 38aastane blondiin nimega Leila. Ta töötab Tallinnas ühes erootilise massaaži salongis. Too daam on valmis mehi orgasmini viima oma rinnapartii abil. Soovi korral võib saada ka kaks massaaži ja kaks orgasmi järjest, aga see on loomulikult kallim kui ühekordne seanss. Aga orgasm pole siin kohustuslik, võib piirduda ka lihtsalt massaažiga. Rohkem kui 70 eurot selle teenuse eest ei võeta. Ja Leila ütles ka, et töötab rangelt piiritletud tööajal, kella 11-17. Peale kella viit ei tee ta tööd isegi mitte lisatasu eest.

Foto: AFP / Scanpix

Julia on valmis meesterahva vastu võtma tunni aja pärast ja 40 euro eest. Hinna sisse kuulub massaaž koos meeldiva lõpuga. Julial pole midagi ka õhtutundidel töötamise vastu, kuid see tuleks varem telefoni teel kokku leppida. Järgmise kõne teen Snežannale, kes tundub olevat kõige sõbralikum. Rahuldust pakub ta meestele Tallinna kesklinnas hinnaga 55 eurot tund. Mehe vanus ei oma tähtsust, peaasi et oleks vähemalt 18-aastane. Vanust tõendavat dokumenti pole siiski vaja kaasa võtta. Helistada tuleks daamile 20 minutit ette. Isegi, kui ta on parajasti mujal, saabub ta kindlasti klienti teenindama.

Foto: SCANPIX

Telefonikõnedest selgus, et oma keha on valmis müüma igas vanuses naised. Selleks, et Tallinnas seksi jaoks mõni naisterahvas leida, piisab ühest telefonikõnest. Peale selle ei häbene nood daamid midagi, vastavad telefonis rõõmsalt üksikasjalikele küsimustele ja ootavad kannatamatult uusi kliente. Kuulutusi tekib vastavatesse portaalidesse nagu seeni pärast vihma.

Edgar Gergel

Limon.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles