Ott Leplandi ja DJ Andres Puusepa ümber Musta mere tiirutanud Volga pandi loosi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Leplandi ja DJ Andres Puusepa ümber Musta mere tiirutanud Volga pandi müüki
Ott Leplandi ja DJ Andres Puusepa ümber Musta mere tiirutanud Volga pandi müüki Foto: TV3

Kõigi Power Hit Radio fännide suureks rõõmuks loosib raadiojaam välja tõeliselt eksklusiivse Volga, millel on eriline ajalugu – just selle autoga tegid laulja Ott Lepland ja DJ Andres Puusepp tiiru ümber Musta mere.

«TV3 sarjas „Volgadega ümber Musta mere» oli meie sõiduriistaks just seesama Volga, mil nimeks «Butterfly» ning mis on ühtaegu nii vastupidav, eriline kui ka tõeline kaunitar,» selgitab Puusepp.

Andres Puusepa sõnul loositakse Volga välja 20. oktoobril, seejuures koos suurepärase lisavarustusega. «Autosse on paigaldanud 2300-eurone  helipakett ning võitjale kuuluvad ka muud hüved,» märgib ta. «Vanakooli Volgat, millel oleks sees nii võimas helisüsteem, pole just lihtne leida, seega on tegemist igapidi ainulaadse masinaga,» lisab Ott Lepland.

Foto: TV3

Volga soovijatel on vaja saata sõnum numbrile 13553 märgusõnaga «Volga». Igal nädalal loositakse PHR hommikuprogrammis Kickstart välja mitu finalisti, kelle seast selgubki 20. oktoobril võitja.

Lisainfo SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles