Loomingulisel puhkusel viibivad Kosmikud tulevad novembris taas lavale

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Kosmikud
Ansambel Kosmikud Foto: Ansambel Kosmikud

Teist aastat loomingulisel puhkusel viibivad Kosmikud tulevad novembris lavale, et 15 tegevusaasta täitumist vääriliselt tähistada.

«Esiteks oleme ette võtnud unustatud laulud, mida me pole aastaid esitanud. Teiseks hitid, ilma milleta ei oleks Kosmikute laiv üks õige Kosmikute laiv. Kolmandaks midagi sellist, mida mitte keegi pole veel kuulnud. Neljandaks spetsiaalsed erikülalised ja veel eriti spetsiaalsed üllatuskülalised,» kirjeldab laulja Hainz saabuvate kontsertide kava.

Foto: Karli Saul/SCANPIX

Ansambli asutasid 1999. aastal laulja Taavi Pedriks (1971-2000), kitarrist Aleksander Vana, bassist Kõmmari ja trummar Kristo Rajasaare. 2003. aastal liitus asutajaliikmetega praegune solist Hainz.

Foto: Madu

Kosmikutel on ilmunud viis stuudioalbumit: «Ei roosid» (2000), «Kuidas tuli pimedus» (2003), «Pulmad ja matused» (2006), «Ainus, mis jääb, on BEAT» (2008), «Öö ei lase magada» (2011).

Tallinnas on sünnipäevakontserdi erikülalisteks Orelipoiss ja Giuseppe Perverdi Big Band, Tartus ansambel DND. Võib tuua lilli.

Piletid on müügil alates 01. oktoobrist Piletilevis.

Bänd Facebookis.

Bänd Twitteris.

Foto: Karli Saul/SCANPIX

7. november Rock Cafe, Tallinn

Kosmikud 15 (+ Orelipoiss, Giuseppe Perverdi Big Band)

Uksed kl 21, pilet 10/12 eurot

8. november Genialistide Klubi, Tartu

Kosmikud 15 (+ DND)

Uksed kl 21, pilet 8/10 eurot

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles