Kerli tunnistas läbipõlemist: elasin teiste jaoks ja kaotasin õige suuna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: Kerli / Instagram

Lauljatar Kerli Kõiv selgitab Facebookis oma hiljutiste elumuutuste tagamaid.

Kerli märgib, et viimase kuu ajaga on ta teinud rohkem radikaalseid muutusi ja otsuseid kui viimase viie aastaga kokku.

«Läksin lahku oma kauaaegsest mänedžmendist, kolisin välja oma nukumajast, panin kõik oma asjad hoiuruumi ja ostsin ühe otsa pileti (tahtsin eriti dramaatiline olla) metsa, et lõpetada oma album vabana teiste inimeste arvamusest,» kirjutab Kerli.

Lauljatari sõnul on ta viimastel aastatel töötanud seitse päeva nädalas ja kirjutanud laule teistele, selle asemel et samasuguse pühendumusega enda muusikat kirjutada.

«Ma ei tea, kuidas see juhtus, aga see juhtus. Mõnikord muutub elu võidusõidurajaks ja sa lihtsalt annad gaasi, mõtlemata, kas sa sõidad üldse õiges suunas. Ma sööstsin sisse igast uksest, mis mulle avanes, ja andsin teiste inimeste nimel endast kõik, kuni leidsin end täiesti läbipõlenuna,» tunnistas Kerli.

Sõbrad märkasid samuti, kui hävitavalt mõjus selline elustiil Kerlile, kuid ta ignoreeris seda, kuni tal «polnud enam midagi järel».

«Mõistan nüüd, et olen prioriteediks seadnud kõike ja kõiki teisi ning nüüd panen selle kõik pausile, et saaksin oma elu elada. Tahan veeta aega inimestega, keda armastan, ja kirjutada laule ainult enda albumile,» seletas ta.

«Ehitasin kõrvalisse kohta stuudio, kus veedan terve oktoobrikuu, et suudaksin vastu panna kiusatusele vastu võtta väliseid projekte ja varjata end teiste inimeste arvamuste, mõjutuste ja tõdede eest. Puhas rõõm ja elevus on asendanud hirmu tundmatuse ees. Suundun teekonnale, kuhu mu süda on palunud mul minna ja mul on ükskõik, mida keegi sellest arvab või mis tulemusi see toob. Uus lõuend, uus oopus - ma ei hoia millestki kinni. Nüüdsest alates mõõdan edu ainult sellega, kui kartmatult julgen järgida iseenda tõde.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles