Video: zombie'd hirmutasid liftis tallinlasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zombie'd hirmutasid liftis tallinlasi
Zombie'd hirmutasid liftis tallinlasi Foto: Kaader videost

 Tallinnas asuvas Euroopa Liidu majas korraldati hiljuti varjatud kaamera aktsioon, kus lindistati pahaaimamatute inimeste reaktsioone, kui nad satuvad liftis ootamatul kokku zombie'dega.

Aktsiooni eesmärk oli juhtida inimeste tähelepanu zombie-sarja «Elavad surnud» varsti esilinastuvale uhiuuele viiendale hooajale.

FOX kanalite Baltimaade turundus- ja kommunikatsioonijuhi Sille Ruusi sõnul on «Elavad surnud» üks maailma populaarsemaid sarju, mille uut hooaega oodatakse üle maailma juba pikisilmi.

««Zombie-palavik» on ka Eestisse jõudnud, sest sarja «Elavad surnud» igat hooaega jälgib väga palju inimesi. Nagu aktsioonistki näha, on eestlased zombie'dega üsna tuttavad ja saavad nendega kokku puutumisel hästi hakkama,» ütles Ruus.

Zombie-sarja «Elavad surnud» (Walking Dead) uhiuus viies hooaeg esilinastub Eestis FOX kanalil 13. oktoobril kell 21.00, vähem kui 24 tundi peale maailma esilinastust.

Sari on edaspidi eetris igal esmaspäeval kell 21.00 FOX kanalil.

Vaata kohutavast videost, kuidas zombie'd inimesi hirmutavad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles