JJ-Street Baltic Session show-kategooria kolmas kohtunik – alati särav Monika Tuvi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monika Tuvi
Monika Tuvi Foto: Ardo Kaljuvee/Mari Luud

JJ-Street Baltic Session show-kategooria kohtunike hulka kuulub sel aastal Monika Tuvi, kes on särav saatejuht, tantsija, koreograaf ja eelkõige üks positiivsemaid Eesti kuulsuseid!

Foto: JJ-Street Baltic Session

Monika Tuvi tantsukarjäär sai tuult tiibadesse 1998.aastast Eesti klubimuusika lipulaeva Caater koosseisus. Tema talent jäi silma mitmetele staaridele ning edaspidi on Monika koostööd teinud Eesti artistidest näiteks No-Big-Silence’i ja Hannah’iga ning välismaiste artistide hulgas võib välja tuua Jocelyn Brown’i, Technotronic’i, Dr.Alban’i, Rocco, Croove Coverage’i ja mitmed teised.

2011.aastal asutas Monika Tuvi tantsukooli TantsuGeen ning täiendab ennast pidevalt koolitustega üle maailma. Unustamatud kogemused jäävad meelde USA-st, kus ta külastas maailmakuulsaid tantsustuudioid. Tuvi on õppinud legendide nagu Tricia Miranda (IDA Hollywood), Dacia James’i (IDA Hollywood), Candace Brown’i (Debbie Reynolds studio), Jayson Wright’i (Debbie Reynolds) ning Dave Scott’i (Millenium Dance Complex) käe all, kes on teinud koostööd artistidega Beyonce, Janet Jackson ning Britney Spears.

Monika Tuvi ammutab enda sõnul inspiratsiooni ja energiat heast muusikast, tantsust ja ilusatest inimestest.

Seda kõike loodab ta kohata ka 11. ja 12.oktoobril JJ-Street Baltic Session show-kategooria voorudes!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles