Olly Murs on tagasi uute lugudega: see on minu «mul on tõsi taga» album

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olly Murs, popmuusika üks suurimaid ja lubavamaid staare, annab 24. novembril  Epic Recordsi alt välja oma kauaoodatud 4. albumi  «Never Been Better»
Olly Murs, popmuusika üks suurimaid ja lubavamaid staare, annab 24. novembril Epic Recordsi alt välja oma kauaoodatud 4. albumi «Never Been Better» Foto: promo

Olly Mursi uus album «Never Been Better» tuleb välja 24. novembril ning esimene singel «Wrapped Up» feat. Travie McCoy ilmub 16. novembril

Olly Murs, popmuusika üks suurimaid ja lubavamaid staare, annab 24. novembril  Epic Recordsi alt välja oma kauaoodatud 4. albumi  «Never Been Better».

Esimene singel «Wrapped Up» (featuring Travie McCoy) sisaldab funkit kitarrimängu.

Olly Mursil on kolm multi-plaatinum albumit, neli number 1 singlit ja lugematu arv väljamüüdud staadionikontserte. Nüüd on ta tagasi oma seni parima ja paljulubavaima albumiga.

Foto: Jelena Rudi

Kui tuua välja mõned parimad, siis leiab albumilt klassikalise souli loo «Let Me In», mis on kirjutatud Olly enda ja Paul Welleri poolt. Kaasakiskuv pop-lugu «Up» koostöös Demi Lovatoga ja muidugi ka romantilisi lugusid nagu ”Beutiful To Me” ja Ryan Tedderi ”Seasons”. Enamus lugudel oli Olly Murs kaasautoriks.

«Ma tean, et ütlen seda iga kord, kui teen uue albumi, aga see on tõsi. Sul on rohkem kogemusi, su väljavaated muutuvad,» tunnistab Olly.

«Never Been Better» sisaldab parimad vokaale, mida Olly seni lindistanud on. Albumil on tunda artisti arengut ja soovi avardada muusikalisi piire.

Foto: promo

«Iga järgmise albumiga võtad sa aina suurema riski,» lausus Olly. «Ma olen nüüd juba 30 ja olin 26, kui tegin esimese albumi. Loost «Right Place Right Time» on möödas juba 2 aastat, olgugi, et see ei tundu nii. Nii, et see olen mina kaks aastat hiljem ja ma arvan, et uuel plaadil on seda tunda. See on minu «mul on tõsi taga» album, sest on aeg tulla oma mugavusstsoonist välja ja võtta asju natukene tõsisemalt.»

Olly on sõna otseses mõttes parem kui kunagi varem ja see on fakt!

Lugude nimekiri:

1.                   Did You Miss Me?

2.                   Wrapped Up (feat. Travie McCoy)

3.                   Beautiful To Me

4.                   Up (feat. Demi Lovato)

5.                   Seasons

6.                   Nothing Without You

7.                   Never Been Better

8.                   Hope You Got What You Came For

9.                   Why Do I Love You

10.                 Stick With Me

11.                 Can’t Say No

12.                 Tomorrow

13.                 Let Me In

Ainult Deluxe Albumil:

14.                 We Still Love

15.                 Us Against The World

16.                 Ready For Love

17.                 History

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles