Black Sabbath salvestab viimase albumi 2015. aastal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ozzy Osbourne ja Black Sabbath
Ozzy Osbourne ja Black Sabbath Foto: SCANPIX

Black Sabbathi ninamees Ozzy Osbourne ütles, et bänd salvestab viimase ühise albumi uue materjaliga tuleval aastal.

Bänd ühendab jõud produtsent Rick Rubiniga ja läheb ka oma viimasele kontserttuurile, kirjutas Metal Hammer.

«Viimatine Sabbathi kogemus oli suurepärane. Me kõik saime uusi sõpru ja me ei teinud niisama pulli, vaid teadsime, et töö vajab tegemist ja me tegime seda. See oli väga lõbus,» rääkis Ozzy.

«Niisiis teeme veel ühe albumi ja viimase tuuri. Kui pärast eelmist tuuri asjad rahunesid, hakkasime sellest rääkima, sest kõik küsisid selle kohta. Ütlesin Sharonile: «Mis toimub? Kui Sabbathi enam pole, tahan oma asja kallale asuda.» Ta ütles, et ta uurib seda asja. Kolm nädalat hiljem küsisin Sharonilt selle kohta uuesti ja ta ütles: «Oh, ma pean selle ja tollega veel rääkima...» ja ma ütlesin: «Sharon, kurat võtaks, ma ei ole enam 21-aastane. Kui me seda teeme, tahan seda teha enne, kui 70-aastaseks saan. Aeg ei ole meie poolel. Seepeale tegi ta telefonikõne ja ütles: «Jah, plaadifirma tahab uut albumit.» Ma arvan, et teeme seda taas Rick Rubiniga.»

Osbourne lisas, et salvestamise ajakava ja albumi avaldamine sõltub kitarrist Tony Iommi tervisest.

«See toimub pigem varem kui hiljem. Ilmselgelt sõltub kõik Tony tervisest - ta saab ju vähiravi. Kuid asume kindlasti järgmisel aastal tööle. Ma ei tea, kas kirjutame Inglismaal või Los Angelses, kuid olen valmis maailma teise otsa sõitma, kui selleks vajadust on!» ütles Ozzy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles