Video: ETV saatejuhtide vahetuse humoorikas kokkuvõte

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uudsed saadete ja juhtide paarid, mis lähevad eetrisse 21.-28. septembrini on järgmised:
Osoon – Reet Linna
Pealtnägija – Urmas Vaino
Spordiuudised – Katrin Viirpalu
Ringvaade – Monika Tamla ja Lembitu Kuuse
Aktuaalne Kaamera – Vladislav Koržets
Foorum – Maire Aunaste
Tõuse ja Sära – Andres Kuusk
Prillitoos – Marko Reikop
Terevisioon – Mihkel Kärmas ja Grete Lõbu
Uudsed saadete ja juhtide paarid, mis lähevad eetrisse 21.-28. septembrini on järgmised: Osoon – Reet Linna Pealtnägija – Urmas Vaino Spordiuudised – Katrin Viirpalu Ringvaade – Monika Tamla ja Lembitu Kuuse Aktuaalne Kaamera – Vladislav Koržets Foorum – Maire Aunaste Tõuse ja Sära – Andres Kuusk Prillitoos – Marko Reikop Terevisioon – Mihkel Kärmas ja Grete Lõbu Foto: ETV

Pühapäeval jõudis lõpule menukas ETV saatejuhtide vahetuse projekt ning nüüdseks on sellest valminud ka humoorikas videoklipp, mis võtab kokku parimad palad.

Saatejuhtide vahetuse nädalal astusid ETV armastatud saatejuhid vaatajate ette täiesti uues rollis ning panid end proovile juhtides mõnda teist saadet.

Nii võiski näha Maire Aunastet «Foorumit» juhtimas ja Vladislav Koržetsit «Aktuaalse kaamera» uudiseid edastamas.

Marko Reikopit sai nautida surmast ja matustest rääkimas «Prillitoosi» saates ning spordivõhik Katrin Viirpalu tõmmati spordimaailma uudiseid lugedes. Urmas Vaino aga sai juhtida «Pealtnägijat», kui Mihkel Kärmas ja Grete Lõpu särasid hommikusaates.

Lembitu Kuuse sai aga «Ringvaates» intervjueerida taaraautomaati ning Monika Tamla seltsis jagada saadet juhtides stuudio diivanit. Reet Linna seikles looduses «Osooni» saates ning Andres Kuusk esines muusikalise etteastega Eve Kivile saates «Tõuse ja sära».

Vaata meeleolukast videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles