Muhu veinitalu võõrustab külalisi musta värvi roogadega

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Muhu saarel asuv kodune ja hubane Muhu veinitalu paneb küll talveks uksed kinni ja võõrustab külalisi ainult gruppide kaupa, aga enne seda pakub veel romantilise ja maitsva elamuse Black Dinner õhtusöögi näol, kus küünlavalgel saab mekkida musta värvi roogi.

Luscher & Matiesen Muhu Veinitalu pakkus ka sel laupäeval, 27. septembril oivalise elamuse õhtusöögil, kus kõik road ja serveeringud on läbivalt musta värvi. Mustad ja elegantsed nagu Muhu saare sügisööd, mustad nagu Muhu naiste käsitöö kaunistatud saaremustri ornamentikaga.

Foto: Meisi Volt

Muhu Veinitalu noor 28-aastane ja maailma rännanud kokk Juuso Penttinen on lasknud end inspireerida justnimelt Saare tähistaevastest sügisöödest, kuldsest loodusest ja saare mustritest!

Talu peakokk Juuso Penttinen on töötanud üle maailma erinevatest restoranides, 7 nendest on mainitud kui Michelini tärni soosingud. Täna resideerub Juuso juba suve algust saati Muhu saarel ja üllatab külastajaid loominguliste ja maitseelamustest tulvil roogadega. 

Talu köök näeb välja lihtne nagu ükskõik millise kodu minimalistlik ilma uhkete seadmeteta köök.

Veinitalu sommeljee ja peremees Peke Eloranta on menüü kõrvale valinud väärilise «Peremehe veinipaketi» sobitumaks maitsete, meeleolu ja saare enda tunnetusega. 

Muhu veinitalu väidab uhkusega, et Eesti veini tulevik on pesa seadnud endale just Muhu saarel ja naudib siinseid kasvu-ja elutingimusi.

Maheda bluusikavaga rikastas ja rikastab veel kolmel romantilisel õhtul lauljatar Eva Vaino.

Õhtusööki sai nautida ka Elu24 reporter kaaslasega. Kell seitse alanud seitsme käiguga pidulik õhtusöök lõppes keskööl ning aeg läks suurepäraste maitsete keskel kui lennates. Tuleb tõdeda, et kõik road olid algusest lõpuni suurepäraselt läbi mõeldud ja viriseda ei olnud ühegi käigu üle. Imelise punkti pani kogu kombole ka suurepärane magustoit, mis sisaldas šokolaadist brownie't, valge šokolaadi ja laimi mousse'i ja röstitud valget šokolaadi.

Foto: Meisi Volt

Black Dinner õhtusööki saab veel nautida kuupäevadel 04. oktoober, 11. oktoober ja 18. oktoober.

Tutvu menüü ja taluga SIIN. Üritus Facebookis.

Vaata galeriist, mis külalisi Muhu veinitalus ootab!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles