Galerii: Osta.ee ja KV.EE tähistasid sünnipäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Osta.ee saanud 15-aastaseks ning kunagisest väikesest ettevõttest on saanud suurim omasugune leht. Möödunud nädalal pidasid koos sünnipäeva Osta.ee ja KV.EE

Foto: Viktor Burkivski

Osta.ee ja KV.EE kutsusid kohvikusse Komeet oma sünnipäeva tähistama teiste seas ka  Osta.ee loojad: Rain Lõhmus, Heiti Kender ja Kaur Kender ning samuti olulisemad inimesed, kes osalenud  Osta.ee ja KV.EE tegevuses. 

Foto: Indrek Galetin

28. veebruaril 2008 avas Harju 6 asuvas lounge Stereos noor staarfotograaf Indrek Galetin toona palju tähelepanu pälvinud esimese isikunäituse «Amour - vahet pole», kus poseerisid alasti Anu Saagim ja Beatrice. Heategevusoksjoni raames tähistas just see foto Osta.ee jaoks uut ajastut, kuna sai rekordilised 44 000 külastust.

Näitus oli kõigile huvilistele avatud terve kuu ning juba 26. märtsil toimus ka Anu Saagimi eestvedamisel heategevusoksjon, mille tulu annetas fotograaf Indrek Galetin MTÜ Aids ennetuskeskusele.

Müügil olnud foto oli mõõtmetega 1000x666mm, lamineeritud plastikul ning oli signeeritud ainueksemplar, mida eksponeeriti vaid näitustel ning millest hiljem koopiad ei trükitud ega müüdud. Foto müüdi 1500 euro eest tundmatuks jääda soovinud ostjale.

Foto: Indrek Galetin

Staarfotograaf Indrek Galetini  isikunäituse «Amour - Vahet pole» aktimodellideks olid ka Lenna ja Piret.

Foto: Indrek Galetin

Staarfotograaf Indrek Galetini  isikunäituse «Amour - vahet pole» modellideks olid ka Lenna ja Piret.

Foto: Viktor Burkivski

Vaata ka pildigaleriid ja videot meeleolukast sünnipäevapeost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles